28.4.2020

George Duke on kunnon afropappa. Omia soololevyjä on pudonnut vuoden välein 1973 - 2013. Tämä siis tiedoksi, jos luulit, että hänen kaikki aikansa on mennyt toisten levyillä soittamiseen. Omiensa parissa 2010-luvulla afromeininki on ollut ehdottomasti koko uran parasta. Mustaa energiaa. Sitä se on kun tietää minne kuuluu. Duken slowareista kuiten Come To Me Now (2010) tulee sellainen fiilis, että nyt lähdetään tanssimaan paksunpuoleisen (mutta sironilkkaisen) afromamman kanssa, ja ote on tukeva.

Duke tietää myös kertoa, että me olemme täällä siksi, että ihmisnaaras on universumin hehkein luomus. Tällä on tietysti joitain sivuvaikutuksia.

"These extra terrestrial brothers searched far and wide through fonk holes and stargates to find a most suitable world to Fonkatize
By chance they did happen upon a small blue planet and beamed down several advance team brothers to check out the situation
These noble warriors found much natural groove among the population, but more importantly did find the human female most attractive" Duke: A Fonk Tail (2008) 

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com