7.8.2018

En tiedä onko ex-patien aika Sotsissa koskaan alkanutkaan, mutta ainakin se on ohi. Ensimmäistäkään englanninkielen sanaa en ole täällä vielä kuullut. Kukaan ei myöskään tunnu puhuvat englantia eikä palvelua saa englanniksi. Venäläisten kielitaito tosin riippuu pelkästään poliittisista suhdanteista. Olisi luullut Trumpin ja Putinin edellisen tapaamisen lisänneen englannin osaamista. Mutta ilmeisesti Trumpiin ei luoteta, ja siksi englanninkieli muistuu ihmisille heikosti mieleen.

Venäjä aina välillä yllättää. Tänään luettiin pienellä kirjoitettu seloste 50 € Airbnb kämppämme lisävarustelusta ja huomattiin, että asuntoon kuuluu uima-allasosaston yksityinen käyttöoikeus. Käytiin tänään sitten sielläkin ja näkymät altaalta olivat ihan kivat. Olisi ollut mukava tietää tästä aiemmin, mutta eihän sitä kaikkea voi muistaa.

Perjantai-iltana kävin yksikseni vähän pyörähtämässä kaupungilla. Sotsin paras yökerho on varmasti Cocos-bar. Parhautta lisäsi se, että maistelemani tequilat eivät tuottaneet minkäänlaisia laskutustoimenpiteitä baarimikon puolelta. Maksoin laskun kuitenkin lähtiessäni vaikka maksamattakin olisi voinut lähteä.

Näkymä Airbnb kämpän uima-altaalta.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com