17.7.2018

RAUHANVASTUSTUS

CIA, NATO, Mossad, olisiko tämä kyseisten turhien laitosten alasajojärjestys?
  
Yksi syy Trump-vihaan Peace-fobian lisäksi on se, että kun "kamala rauha" saapuu, pakolaiset joutuvat menemään kotiinsa, eikä suomalaisilla voida maksattaa enempää. Tämä tietysti vituttaa. Toisten rahoja ei päästä enempää tuhlaamaan eikä köyhyysloukussa eläviä suomalaisia voida kyykyttää pakolaisten hädällä. Apu- ja hätäteollisuudella tulee olemaan edessä huonot ajat.
    
Loputtomalla auttamisvimmalla ylpeileville mutta rauhaavastustaville vihervasemmistolaisille on nyt  keksitty mielenkiintoinen nettimeemi. Se menee näin.
   
Kerätään valeprofiili, jossa kuvia sotatoimialueen tuhoutuneesta infrasta ja haavoittuneista lapsista. Lähetetään huonolla englanninkielellä kirjoittettu yksityisviesti kohteena olevalle auttamisirstailijalle. Kerrotaan että olet sotatoimialueella ja tarvitset välittömästi lääkeapua tai humanitaarista apua. Voit kertoa olevasi esimerkiksi venäläinen ja Ukrainan sotilaallisen toiminnan kohteena. Pyydetään rahalähetystä Western Unionin tai vastaavan kautta. Jos kyseinen maailmanrauhanvastustaja ja avustusmoralisti kieltäytyy auttamasta henkilökohtaisesti ja omista rahoistaan, lähetetään kuvia elinkauppiaiden silpomista lapsista ja loputtomasti viestiä: "So, you are not going to help us?"

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com