8.8.2017

I Ching on kiinnostava 5000 vuotta vanha teos, joka käsittelee femiinisen energian Jin ja maskuliinisen energian Jang tasapainoa. Kaikki ihmiselämän ja ihmisyhteiskuntien häiriötilat johtuvat näiden energioiden epätasapainosta.

Israelilainen naissotilaspropaganda on mielenkiintoista. Kuvankauniiden israelilaisnaisten laittaminen rintamalle tuottaa sen tuloksen, että arabimiehillä on kiikarissa se, mistä kenkä puristaa. Homoseksuaalinen arabiyhteiskunta, jossa harvat miehet rohmuavat kaikki naiset, ei ole kovin kestävällä pohjalla, jos kohdistaa turhaumansa sinne, missä asiat ratkaistaan toisin keinoin. Venäjä on selvästi lanseeraamassa Israelin suunnittelemaa propaganda-asetta.
   
Voidaan hyvinkin puhua I Chingläisestä sodankäynnin taidosta. Pöljällä omaan nilkkaan ampuvalla uskonnolla mahdollisuutensa pilanneet tulevat häviäjät pakotetaan yhä jyrkempään Jin ja Jang energian epätasapainoon.

Mistä sitä tietää, vaikka tämä universumi olisi juuri niin suunniteltu, että "taivaaseen" pääsevät vain ne, jotka tulevat näiden oman epätasapainonsa lisääjien ampumiksi. Elleivät he koskaan parane, he tekevät tästä maailmasta helvetin. Siksi samassa maailmassa ei heidän kanssaan voida kuitenkaan jatkaa.
  
Pitää vain huolehtia siitä, ettei itse lisää Jin ja Jang energian epätasapainoa millään teolla, eikä tee pahaa kärpäsellekään (so. manalan vartijalle). 

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com