31.7.2017

Jotain on mennyt pieleen, jos teiniä Castaneda kiinnostaa vähemmän kuin älypuhelimet.
Kun Steve Ray Vaughanilta otetaan näkö pois ja lisätään musikaalisuutta, saadaan Jeff Haley. Jeff Haleyn maagisimmat musiikkivideot on poistettu Youtubesta.* Miksiköhän? Ei kestetä sitä että sokea soittaa paremmin näkevää. Paraolympialaisissa välineavusteiset suoritukset ylittävät terveiden suoritukset mittamääräisesti. Tyylipisteissä kokonainen ihminen sentään on vielä voitolla.

 
Militanttien teknokieltäjien vihajulkaisun, Elonkehä-lehden, sivuilla haaveillaan maailmasta ilman nettiä ja kehruujennyä. Maailmasta, jossa vanhat kunnon muistihirmuus ja orjalaitos olisivat kunniassa. Unabomber antaa lehden luddiittisessa hengessä ohjeita, kuinka apuvälineiden maailmasta päästään puhtaan mielivallan ja egoismin arkaaisille armoille. GPS paikantiemien maailma kun on epäreilu niille savanteille, jotka pystyvät painamaan mieleen koko GPS:n sisältämän karttajärjestelmän tiedot 4 tulitikun raapaisun aikana. Tai pellisgeneraattoreille, joilla on koko Internetin tieto omassa mielessään googlattavissa ja runoiltavissa vapaasti. Myönnetään, itse olisin ilman laitteita umpimetsässä ja hukassa. Sissiluutnantti ymmärrettävästi huomaa tässä ongelman. Se, joka lelut antaa, voi myös lelut ottaa. Yes, I Can. No, you cant.

Teknologianvihaiseen impotenssiin ehdotan lääkkeeksi uusia olympialajeja, joissa terveet voivat käyttää millaisia hyvänsä apuvälineitä. Lajit tai kentät, joissa rajoitetut tai vapaat apuvälineet.


* No myönnetään, en ole varma näinkö videon oikeassa netissä vai vain unieni internetissä, mutta edes Bill Murrayn joululaulut ei vedä vertoja sille Jeff Haley studiolivelle jonka näin. Nyt en löydä sitä mistään.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com