29.7.2017

Armeija-aika on monille miehille elämän parasta aikaa. Minulle se ei ollut ainakaan ihan suoraviivaisesti sitä. Hyviä ystäviä sieltä jäi. Mutta kuitenkin kaikki edeltävä muuttui, aiempi hahmoni hajosi, tulin kertaheitolla tietoiseksi henkimaailman olemassaolosta. Tarotilla on mielenkiintoinen käsitys tapahtuneesta.

Kohtalo. Valitsin itse kohtaloni armeijassa. Kaikki mitä tapahtui tapahtui koska itse halusin niin ja koska se oli väistämätöntä. Mikään ei olisi voinut olla toisin. Kaikki kokemukseni ja vastukseni heräsivät pelkästään omasta alitajuisesta tahdostani.

Maagikko. Tie, johon kokemus johtaa. Toisaalta maagikon vajoaminen ja kääntyminen varjokseen aiheuttaa sairautta, tuskaa, menetystä, vihollisen pauloihin joutumista, epäröintiä, viivästystä, voiman väärinkäyttöä, heikkoutta, itsepäisyyttä, oveluutta, varomattomuutta, henkistä sairautta, häpeää ja levottomuutta. 

Maailma. Kadotin maailman. Kadotin sen sisäisen yhteyden ja intuition, joka oli ennen armeijaa.
 
Miekkojen kuningatar. Jonkinlainen leskeys täytti sisäisen maailmani pitkäksi aikaa.
   
Maljat X. Mitä olisin menettänyt, jos näin ei olisi käynyt. Tässä Juri Shakovin pakan näkemys samasta asiasta: liiallinen sokea kunnianhimo, Paholaisen tarttumapinta, maallisten possessioiden murtuminen, myöhemmän tulienergian saavutuksen mahdollistuminen, sielun pimeä yö. 


Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com