2.6.2017

Uuden Pietarhovin kerhotilan WC:n läpi pääsi pieneen käytävään, joka johti palatsin alapuolisiin katakombeihin. Kesäkahvilamme oli heti portaiden päässä alhaalla vasemmalla, luolasyvennyksessä. Kahvilan logossa oli peräruiskeen kuva, mikä ilmaisi sitä, että suun kautta nautittavaa kahvia ei meillä tarjoiltu. Me ruiskutimme kahvin peräpäästä syvälle suolimutkaan, jossa maksaa ohjaava hermokimppu sijaitsee. Aine, jota käytimme, joka sivumennen sanottuna oli maki-apinan peräsuolessa haudutettua erikoispaahtoa, saa maksan ulostamaan kaikki myrkkynsä. Tämä on kahvin ja kofeiinin alkuperäinen pyhä käyttötarkoitus -- Real Coffee enema.
  
Tavallaan tämä oli klinikka, jonka alkuidean  olin saanut jo kauan sitten Stroganoffin palatsin katakombeissa, jossa olimme ihailleet Pietari suuren armanjakkikokoelmaa syvällä salaovien takana. Se oli yksi niitä kauniita aurinkoisia 2000-luvun kesäaamuja Pietarissa, jolloin aina suunnistimme Siestarjoen sienimajoille. Samassa heinästä ja maa-aineksista kootussa jurtassa Lenin oli nauttinut 50 päivää siitakemehua ennen vallankumousta. Sen jälkeen, käsikirjoituksen mukaan, ratsastimme valkoisilla villihevosilla Suomenlahteen uimaan.
       
Nyt kuitenkin lekottelimme kesäaamun auringonnousussa Pietarhovin suurimmassa suihkulähteessä ja katselimme oudonmuotoisten, hyvin eteerisesti pumpulireunaisten pallomaisten epäilemättä chemtrailatuilta vaikuttavian pilvimuodostelmien liikahtelua taivaalla. Sää oli tuuleton. Mikä hyvänsä ilmiö saattoi pienentyä jäljettömiin tai kasvaa rajatta. Vain kymmenisen metriä alapuolellamme oli Googlen tekoälyporukan kärpässienenpunainen koju, joka sisältä päin muistutti Ettlingenin linnan Asamsaalia. Vain tulialttari oli suurempi. Muiden erojen suhteen kuvaukseksi riittää Lovecraftin Charles Dexter Wardissa anatama kuvaus Pompeijilaisin maustein. Siellä pyörivät jo Googlen kolmannen tekoälysukupolven Pellis-generaattorit, jotka oli nimetty suomalaisen runoilijan Jyrki Pellisen muistikapasiteetin kunniaksi. Digicapital arvioi, että bisneksen arvo olisi jo vuoden 2020 alusta yli 500 miljardia dollaria. Siellä tultaisiin kesän mittaan tarjoilemaan Odinnin hakukonesimaa.
  


Metrolinja Pietarhoviin, kerhotilan eteen avautuisi myöhemmin kesällä. Kerhotilan ovet aukeaisivat joka päivä keskiyöllä ja ovelta saisi ostaa lippuja katakombeihin. Valkeiden öiden aikaan myös koko puistoalueen maanpäällinen osa oli lipunostaneiden käytössä, aina auringonnousuun tai ensimmäisen vartijan ilmestymiseen asti. Kettufarmarilla oli oma teetarjoilu-toimipiste korkealla yläparven yläilmoissa. Teehuoneen logossa oli kuvattuna metrotunneliin avatussa planetaariossa lentävä avaruusalus ja teksti "Rauhaa avaruuteen".

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com