3.6.2017

GET OUT

Se on sitten BDSM-runouden kevät.  
  
Sinulla on Harry (ei Salmenniemen vaan) Houdinin hommat edessä, vapautuaksesi kahleista.Ylipapitar II edustaa tässä pöydässä hypnoosia. 
  
Menestys (Lantit 6) edustaa puolitietä. Kiitoksen kerjäläiselle on menestys saada murusia oligarkilta (katsoRider Waite pakan Lantit 6 kuva). Tällaisessa menestyksessä lahjan vilpittömyyden suhteen kannattaa olla varuillaan. On valittava tarkasti, millä tavalla haluaa menestyä. Menestys lukitsee tietyt jatkomahdollisuudet. Jos ollaan aateloimassa neuroosia tai mahdollisesti vakavia mielenterveysongelmia, BDSM jatkuu tämän jälkeen ilman turvasanaa. Tripillä ei ole sen jälkeen alkua tai loppua. Ellei lääkettä takataskusta löydy, homma pahenee, ja se pahenee ilman jarruja ja rajoja. Huomatkaa myös, ettei sidonnalle kentällä pääsääntöisesti alistuta vapaaehtoisesti: vaihtoehtojen puutteessa, koko kentän kontrollissa, vapaaehtoisuutta ei tarvitse kysytä tai todentaa.
     
Maljojen Kuningatar tarkoittaa tässä seksuaalisuuden ja aisti-ilon kieltämistä, jossakin BDSM-runouttakin syvemmässä ja pimeämmässä, hyvin vaarallisessa ja horjuttavassa merkityksessä. Tämä kuivuus on ehdottoman neuroottista, kollektiivisesti sairastettua ja samalla vapaata kaikesta sairaudentunnosta. Tämä luopumus Maljojen Kuningattaresta on Miekkojen Kuningattaren sairas varjo, muttei tarkoita myönnytystä tai varsinaista suopeutta Miekkojen Kuningattarelta. 

Torni XVI tarkoittaa tässä pöydässä pahempaa ja peruuttamattomampaa tuhoutumista kuin lievemmät varianttinsa Muutos (Lantit 2), Julmuus (Miekat 9), Tuho (Miekat 10), Hirtetty XII tai Kuolema XIII. Torni on tässä hyvin nopea ja äkkisyvä hypnoosiin liittyvä minuuden katoaminen (katso elokuva: https://en.wikipedia.org/wiki/Get_Out_(film)). Tämä on peruuttamaton tila, jossa alkaa niin sanotusti "lanttu rallattaa". 

Viisaana neuvona tilanteeseen Tarot antaa kortin Sauvojen Prinsessa. Tämä kortti huutaa kuva-aiheensa mukaisesti: GET OUT! Mutta ulospääsy ei ole enää yksinkertainen. Tie on vapautettava tulienergian avulla. On ikään kuin poltettava itselleen pakotie. Tämä kortti käskee kaiken kattavan (Miekkojen Prinssin hallitseman) thanatosvietin syrjään ja avaa mahdollisuuden elämänvietin suoralle toiminnalle. Se tarkoittaa henkistä läpimurtoa ja yhteyden palautumista. Se tarkoittaa eristyneisyyden ja vieraantumisen loppua ja persoonallisuuden syvällistä muutosta (kenties metafyysisten masennusten kautta). Yhteys ei palaudu kerralla tai hetkessä. Synkronisisteetin välähdykset aiheuttavat suurta ahdistusta. Mutta todellinen psyykkinen terveys löytyy vain tämän kortin viitoittamalta tieltä. 

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com