5.4.2017

ISISZOMBIT

Informaatiosodassa ei voi valita puolta. Vastuullisen ihmisen täytyy käsittää se, että sen näkeminen, mikä on totta, on paljon tärkeämpi ja suurempi päämäärä kuin puolen valitseminen. Puolen valitseminen johtaa vain mielettömyyteen. Kokonaisuuden puolikkaista kumpikaan ei ole yhtä kuin kokonaisuus.

Kysymys on siitä mitä tulisi oikeaoppisesti tehdä kun huomaa olevansa osa erittäin monimutkaista ja laajaa "hajoita ja hallitse" -tilannetta. Siinä ei voi valita puolta. Siinä on nähtävä tilanne etäältä. Se on ainoa tie. 

Gurdjieffin käsite wisacring, viisastelu, sopii hyvin kuvaamaan ongelmaa. Viisasteleva (wiseacring) henkilö valitsee tiedollisen kantansa puhtaasti egonsa johdattamana. Hän on kiusallisen itsekäs ja provosoivalla tavalla itsevarma. Viisastelu haittaa ja vaikeuttaa tosiasioiden, todellisuuden, totuuden näkemistä. Viisastelu katalysoi vastakkainasettelua ja ohipuhumista.
  
Ei voi olla olemassa symmetristä sodankäyntiä itsemurhaterrorismin kanssa. Itsemurhaterrorismin logiikka kappaa kaikki symmetriset vastustajansa. Ei voi olla lopultonta kostonkierrettä, joka ei johtaisi nykyaikaisilla välineillä planeetan tuhoutumiseen.
  
Itsemurhaterrorismin logiikka on kaapannut sodankäynnin, varsinkin informaatiosodankäynnin. Se tarkoittaa itsemurhaa! Informaatiosodan loputtomaksi viisasteluksi naamioitunut itsemurhaterrori myrkyttää mielet ja murhaa kansakunnan sisältäpäin.
  
Valehtelu itselle on lopetettava. Tahallaan valehteleva media ja sen tekijät on joko pysäytettävä tai marginalisoitava. Heidät on joko saatava palaamaan järkiinsä ja näkemään toimintansa vaarallisuus tai neutraloitava.
   
Mahdollisimman monen ihmisen pitäisi välttää puolen valintaa informaatiosodassa. Sen sijaan tulisi ottaa askel taaksepäin ja nähdä koko kuva. On lisättävä havainnon tarkkuutta. On vältettävä tuomiota ja etsittävä lisää tietoa ja suhteellisuudentajua.
 
Sotatoimialueet ja informaatiosota synnyttävät pitkällä aikavälillä vain tunnottomuutta ja havaintojen heikentymistä. Syntyy epidemiana leviävä dehumanisaatio ja mielenhallinnalla ohjatut robottimaiset zombiarmeijat.
  
Isis on tällainen zombiarmeija. Sen olemassaolo laajentaa ja lisää sotaa.
    
Zombiarmeijan motivaatioita ei voi päätellä sen toiminnasta. Zombiarmeijan sisäistä tilaa ja psykologiaa ei voi päätellä (solipsistisen) analogia-argumentin avulla. Paljon illuusioista katoaa sillä hetkellä kun ymmärtää, että psykologinen analogia-argumentti ei enää päde mindcontrol zombeihin, koneisiin, robotteihin, vieraisiin elämänmuotoihin, radio-ohjattaviin lennokkeihin.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com