4.4.2017

HAOMA JA HARMALIINI

"Iran rahoittaa Hizbollahia. Taistelutapoihin kuuluu itsemurhaiskut, raketit, ohjukset, eri attentaatit. Shiia-muslimien Allah rakastaa marttyyrejä, erityisesti lapsimarttyyreita. Lapsimarttyyrit ja lapsisotilaat pääsevät 12-15 vuotiaina suoraan paratiisiin."

 
Jokainen joka on tutustunut näihin nanoputkenmustiin islamin mielenhallintatekniikoihin ymmärtää, että Talvisota tai natsi-Saksa olivat hippileirejä islamilaiseen maailmaan verrattuna. Natsit eivät koskaan saavuttaneet pahuuden todellista ydintä, sitä, joka on 500 vuotta ollut arabiarkea. 


Ei tarvitse syödä jokaista eteensä osuvaa kärpässientä niin kuin venäläinen huippukirjailija (varoitus: kärpässieniä ei saa mennä syömään tai edes paljain käsin koskemaan, koska ne on myrkyllisiä) tai viettää vuotta Amazonin sademetsässä intiaanin jurtassa ayahuoskaa litkien niin kuin länsimainen vastuullinen kansalainen (varoitus: huijareita on liikkeellä paljon), että voi käsittää tosiasian: näissä islamin sotaisissa tulkinnoissa ei ole mistään kysymys. Ei ainakaan rakkaudesta tai jumaluuden tahdosta.
Islamilainen maailma on saman maailmapsykedelian osatekijä kuin kaikki muutkin kulttuurit. Hulluus lisää hulluutta ja pahentaa maailman tilaa. Terrori lisää järjettömien ihmisten määrää. Ja järjetön ihminen on pahempi kuin ydinjäte, koska sitä ei niin vaan voida haudata peruskallion alle.


Perhesurmat ja ruutitynnyrivaltiot ovat saman logiikan ääritapauksia. Kysymys on myös ympäristöstä, joka ajaa ihmiset ääritekoihin oman tilanteensa nöyryyttävän häpeällisyyden edessä. Ympäristön ei pitäisi painostaa valtioita II maailmansodan Saksan tai Japanin sisäisiin tiloihin.


Antaa kaikkien kukkien kukkia, sanoo suvakki nähdessään sienipilven. Ääri-islamistien seuraava askel on ydinterrorismi. Mahtailevat puheet sodasta terrorismia vastaan loppuvat maailman johtajilta kun miljoonakaupungit alkavat räjähdellä yksi toisensa perään ääriryhmien ydinterrorismiin. Sellaisilla teoilla ei ole mittakaavaa. Niitä ei voi kostaa muuten kuin tuhoamalla koko maailman.
Kostaminen ja sota on nähtävä heikoiksi keinoiksi parantaa ja ratkaista nykyisen maailman ongelmia. Isiszombit ovat eräänlaisia aivopestyjä dehumanisaatiota ympärilleen säteileviä robotteja, jotka vain lisääntyvät sodan olosoissa. Heidät voidaan saada tekemään uskonnollisen aivopesun varjolla mitä hyvänsä, koska he ovat järkensämenettäneitä olentoja.


 
Vain rakkaus voi parantaa maailmaa. Mutta rakkauden järkyttävä keskeisyys ei ole nykyihmiselle käsitettävissä ilman seremoniallista opetusta.
     
Vain rakkaudessa on järki. Ja järjen menetys on paljon suurempi uhka koko ihmiskunnan olemassaololle kuin mikään muu uhka. Jos jokin hyvin vaikutusvaltainen taho ei tosissaan pyri objektiivisen totuuden tavoittamiseen, olemme järjen menetyksen tiellä. Me emme näe vielä sitä, että objektiivinen todellisuus ON JO nesteytyneessä tilassa kiinteän maailmankuvamme takana, eikä enää pidä yhtä sen mallin kanssa, joka meillä oli maailmasta.
  
Asenteelliset ja manipuloivat rahamediat vain lisäävät bensaa tulipaloon käsittämättä, että maailma voi muuttua plasmaksi. Niissä ei ole järkeä, tolkkua, vastuuta. Ne eivät kasto todellisuutta niin tarkasti kuin pitäisi. Mikään tietoinen ei voi maailmassa valita puolta, koska päämäärä on aina totuudessa. Ja totuuden luonne on mysteerinen. Jos totuuden mysteeriluonnetta ei pysty kunnioittamaan, joutuu suureen hyvin yllättävään vaaraan.
  
Nyt rahamediat eivät enää pidä omaa paikkaansa maailmaseremoniassa. Ne ovat menettäneet järkensä. Ne ovat jättiläismäisiä, mutta toimivat kuin muurahaiset, jotka voivat pelkkää mikroskooppisuuttaan luulla voivansa valita puolensa. Vaikutusvallan ja tietoisuuden puutteen ristiriita synnyttää sen huikean vastuuttomuuden, jota ne edustavat. Ne pitäisi kieltää.
 
Pienyhteisöille sopii itsekäs puolueellisuus ja totuudenjälkeisen maailman immoraalinen olotila. Mutta se ei sovi ihmiskunnalle. Ihmiskunta on totuuden esiinkutsumisen seremonia. Mitään totuuden jälkeistä tilaa ei ole olemassa. On vain luultujen totuuksien jälkeisiä tiloja.
    
On oltava jokin objektiivinen elin, jonka mandaatti ei perustu pelkoon ja kiristykseen vaan esimerkiksi kaikkien uskontokuntien yhteiseen tunnustukseen. Sellaisen elimen tehtävä on selvittää totuus maailman avaintapahtumista ja lisätä ihmiskunnan tietoisuutta monella tasolla. Jos sellainen elin olisi olemassa, siihen osallistuvat muslimit kiertävät pitämässä sufiseremonioita haoma- ja harmaliinilääkkeiden avulla. He vihkisivät toisenuskoisia ihmisiä pakottomasti omiin mysteereihinsä, niin että mahdollisimman moni voisi sisältäkäsin kokemuksellisesti ja elämyksellisesti havaita uskonnon mysteeriluonteen.
 
Niin, mysteereihin vihkimys on kova juttu. Mysteerissä kuolema kohdataan. Mutta verratkaa sitä aivopestyihin lapsisotilaisiin, jotka heitetään itsemurhatekoon. Eikö mysteereihin vihkiminen oikeaoppisesti ole kuitenkin ihmimillinen ja vähemmän riskialtis tapa kuin se mustamagia, jota shiia-imaamit harjoittavat ja jonka tuloksena on pelkkää dehumanisaatiota kaikista kyynisimmässä muodossa.
 


Jos kaikki uskontokunnat tekisivät omalta osaltaan näin, he epäilemättä lopulta havaitsisivat uskontojensa tosiasialliset yhteydet ja perustavan ykseyden. Voi miten pelottavaa! Siitähän syntyisi maailmanrauha.


Uskonto oikein ymmärrettynä on rauhan väline. Uskonto väärin ymmärrettynä on sodan väline. Ihmiskunta on jo tullut liian kykeneväksi tuhoamaan itsensä. Siksi sillä on enää mahdollisuus uskontoon ensimmäisessä merkityksessä.
    
Vain alhainen ja tyhmä, lapsellisen kehittymättömän egonsa ohjaama olento väittelee jumaluuksista ja uskonnoista silloin kun toisessa tapauksessa voisi varmistaa asiat seremoniallisesti ja lääkkeen avulla. Kaikkien uskontojen álkuperäisessä kontekstissa jumaluutta voidaan lähestyä ilman tarvetta uskolle. Usko on tiedon puutetta jumaluudesta. Uskon kieltäminen on tiedon puutteen kieltämistä, eli samaa tiedon puutetta.
 
Enkä usko, että sitä sitä sitä tarvitsee kutsua edes jumaluudeksi, jos tuo sana ärsyttää. Se on se on se.
Ei pidä antautua kiistoihin jumaluuksien nimistä. Se ei ole enää meidän älymme arvoista.
   


Meidän tehtävämme ei ole uskoa tai olla uskomatta. Vaan olla tietoisia. Se on prosessi jossa voi tapahtua kehitystä. Tieteellä on aivan varmasti siinä merkittävä rooli. Mysteereille ei tarvitse antaa nimiä. Niistä ei tarvitse edes puhua silloin kun niistä on varma ja vakaa kokemus. Jos joku ei tiedä, hänen tietoaan voidaan lisätä oikeilla tekniikoilla. Kenenkään ei tarvitse kiistellä siitä mikä on selvää ja varmaa, ilmennyttä, ja lopulta niin epäselvää. Kaikki selviää maailmaseremoniassa, joka on rauhan seremonia. Ainoa tapa säilyttää puhdas järki. Maailmaseremoniassa selviää kaikki asiat, joiden pitääkin, eikä mitään tarvitse uskoa tai uskotella.
 

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com