13.3.2017

Olipas eilen vaikea päivä. Kuuntelin vain jotain Aleppo-radiota ja tiuskin lapsille. Onneksi sain viimeyönä nukuttua tarpeeksi. Eilenkin olin periaatteessa levännyt tarpeeksi, mutta olo oli hyvin vaikea koko päivän. Olen aiemmin kärsinyt heittelehtivistä verenpaineista, mutta ne ovat olleet nyt pitään tasolla Y 128, A 70, S 60. Olen paremmassa fyysisessä kunnossa kuin koskaan aiemmin. Fyysinen olo on erinomainen. Mitä tällainen selittämätön sisäinen seisminen häiriö tarkoittaa? Mistä johtuvat eilisen kaltaiset erittäin voimakkaat ja selittämättömät sielulliset häiriöt?

Maailman yleisistä värähtelyistä? Planeetoista ja täysikuusta? Täsmähäirinnästä Haarp-antennilla, ChemTrailseilla, tai joillain tuntemattomilla häirintälaitteilla, jotka vaikuttavat eetteriin? Vai olisiko vertauskuvallisesti ajateltavissa, viitateen eilen esittelemääni tieteiselokuvaan, että myös planeetalla on ikään kuin morfisen kentän värähtelyjä ja ohjaussignaaleja tuottava keskustietokone, joka voi alkaa sekoilemaan, ja jonka häiriöt tuntuvat ihmisyksilöiden, eläinten ja kasvien tietoisuuskentässä kollektiivisesti?

Vai sittenkin vain Suuri-Shift-Moon, muutoksen ja välivaiheen täysikuu ja magiavuoden sudenhetki.
 
Varmaa on vain se, että kysymys ei ole normaalista ilmiöstä eikä pelkästään oman persoonallisen psyyken kongnitiivisesta dissonanssista. Olen psyykkisesti muuten suhteellisen toiminta- ja analyysikykyinen.


Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com