13.3.2017

Olipas eilen vaikea päivä. Kuuntelin vain jotain Aleppo-radiota ja tiuskin lapsille. Onneksi sain viimeyönä nukuttua tarpeeksi. Eilenkin olin periaatteessa levännyt tarpeeksi, mutta olo oli hyvin vaikea koko päivän. Olen aiemmin kärsinyt heittelehtivistä verenpaineista, mutta ne ovat olleet nyt pitään tasolla Y 128, A 70, S 60. Olen paremmassa fyysisessä kunnossa kuin koskaan aiemmin. Fyysinen olo on erinomainen. Mitä tällainen selittämätön sisäinen seisminen häiriö tarkoittaa? Mistä johtuvat eilisen kaltaiset voimakkaat tietoisuuskentän häiriöt?
 
Maailman yleisistä värähtelyistä, planeetoista, täysikuusta vai täsmähäirinnästä Haarp-antennilla, ChemTrailseilla, vai tuntemattomista häirintätekniikoista, jotka vaikuttavat valoeetteriin? Vai olisiko ajateltavissa, viitateen eilen esittelemääni tieteiselokuvaan, että myös planeetalla on ikään kuin morfisen kentän värähtelyjä ja ohjaussignaaleja tuottava keskustietokone, joka voi sekoilla, ja jonka häiriöt tuntuvat ihmisyksilöiden, eläinten ja kasvien tietoisuuskentässä kollektiivisina renderöintivirheinä?
 
Vai sittenkin vaikutuksena on vain Suuri-Shift-Moon, muutoksen ja välivaiheen täysikuu ja magiavuoden sudenhetki?
 
Pelkästään henkilökohtaisen psyyken kongnitiivisesta dissonanssista ei liene kysymys. Olen tällä erää psyykkisesti suhteellisen toiminta- ja analyysikykyinen.


Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com