1.2.2017

LIKAISET LAHKOT

Yhdenkään niistä, jotka nyt rääkyvät kuin lapsi poisvietyä äidin nisää Obaman perään ja Trumpia vastaan, en huomannut pahoittavan mieltään Ukrainan likaisesta sisällissodasta, jonka Trump on tunnustanut Yhdysvaltain edellisen hallinnon junailemaksi. Trumpin "huonot käytöstavat" kyllä ovat heille maailman suurin murheenaihe, mutta ei yksikään ohimennen pommitettu lapsi.
   
Näistä ihmisistä on vedettävä kokonaisjohtopäätös. Tämä yhdyskuntahyönteinen ei suinkaan kokoa (pienyhteisönsä) kuningattaren pesään puukottamiensa kukkien mettä vaan villieläimen pääkalloja.
    
Missä tällainen oman "post-totuudellisen aikakautensa" muodostava yksilö muhii? Tietenkin saastaisessa pienyhteisössä, eli Suomeksi sanottuna lahkossa. Likainen pienyhteisö-ötökkä pitää totuudet huutoäänestyksen asiana. He toimivat ja puhuvat julkisesti vain oman pienyhteisöntä, pikkupiirinsä, eliittinsä sisäistä valtapeliä pelaillen ja ajatellen. Näin tietenkin toimitaan, he ajatellevat järkevästi. He eivät edes tiedä muunlaisia toimintatapoa olevan olemassa.


   


Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com