8.2.2017

TAROT NEUVOO SUOMEA VUONNA 100

Voisi kaikessa lyhykäisyydessään sanoa, että Venäjän ja muun maailmaan, varsinkin Venäjän ja Suomen keskinäiset kommunikaatio-ongelmat johtuvat Tarot-viisauden heikentyneestä tiedostamisesta. Tarot tarjoaa juuri sellaista viisautta, jota ei näiden ongelmien käytännöissä pyörivillä ihmisillä soisi olevan. Siis toisilleen yhteismitattomien asioiden hahmottamista samassa kuvassa.

Me näemme hyödytöntä ja tylsää, haennaista ja illusorista vastakkainasettelua, vaikka ratkaisu on kolmannessa voimassa.
 
Olen sanonut tämän kymmenisen kertaa: Tarot-maaenergioiden käsittäminen auttaa ratkaisemaan ristiriitoja suhteessa Venäjään. Maljaenergia ei ole miekkaenergiaa. Ne ovat eri hiukkanen.
  
Miekkojen ritari (teutoninen ritarikunta) on suurin päänsärkyni, toispuoleinen, vaemmalla ohimolla. Maljojen ritari  on puna-armeija. Nämä armeijat eivät järjesty symmetrisesti tai samanlaisen periaatteen mukaisesti. Näillä hiukkaskiihdyttymillä ei ole symmetrisiä isku- tai puolustusvalmiuksia, vaan koko kamppailu tapahtuu valttien, eli henkisen energian alueella. Kysymys ei ole fyysisestä voimasta. Minusta ainakaan Venäjällä ei sorruta ajatukseen, että kysymys olisi fyysisesti voimasta. Fyysinen ylivoima ei voi taata mitään maaenergioiden välisissä geopoliittisissa kamppailuissa. Suomessa sen sijaan sorrutaan osittain turhiin pelkoihin.
 
Ensisijaista olisi käsittää Tarotin perussanoma: älyllisesti kehittyneellä biologisella elämällä ei ole vain yhtä evolutiivista perustaa. On hyödytöntä liian yksinkertaisilla malleilla tasapäistää ja yhdenmukaistaa maailmaa ja ihmiselämää. Sellainen synnyttää vain uupumusta. Kitka tuottaa uupumuksen. Uupumuksesta on päästävä. Maailmankaikkeus tuottaa suprajohtavuuden. 
  
Suomessa on vallalla liian yksinkertainen henkiselle todellisuudelle vieras ajattelutapa. Ihmiset voivat pysyä, ajattelutavat muuttua. Tai ihmiset voivat vaihtua, mutta ajattelutavat pysyä samoina.
   
Olennaista suhteessa täydentymiseen on se, että kyetään kommunikoimaan korkeamman älykkyyden kanssa. Valtit eivät noudata maaenergiojen geopoliittisia rajoja.
     
Viisas neuvo Suomelle on Vaunut.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com