13.1.2017

VALHE EI OLE VAIN VALHE

Suomalainen valtamedia on menettänyt uskottavuutensa niin sanotun informaatiosodan myötä. Informaatiosota on mustaa magiaa. Ei pitäisi antaa poliittisilla tai sotilaallisilla kohtuuttomuuksilla elintilaa mustan magian pimeimmille puolille. Jos oudon voimakkaaksi muuttuva vihanlietsonta ulkopoliittisissa asioissa tai oudon suuriksi muodostuvat varallisuuserot sisällä karkaavat, ollaan tilanteessa, josta voi lukea lisää täältä (alusta eka kappale).
       
Minusta näyttää siltä että Obaman eliitti käyttää klassisia mustan magian keinoja Trumpia vastaan, mutta varsinkin Putinia. Ukrainassa on käytetty noita Agrippan mainitsemia pahimpia keinoja, samoin Syyriassa. Suomessakin on tätä pahinta ja vaarallisinta mustaa magiaa osaavia henkilöitä. Natsisaksassa oltiin sotkeuduttu siihen, samoin kenties jo Suomen sisällissodassa.
  
Kuka ties näin huonot ajat ovat planeettojen liikkeen funktio. Siinä vaiheessa, kun klassisen Erichthon inkarnaatio ilmestyy ja "sivistyneistö" pitää sitä parhaana ystävänään, ollaan jo yhteiskunnassa, josta on turvallisuus kadonnut.
   
Miten tällainen mustan magian kierre katkaistaan ja suunta muutetaan päinvastaiseksi? Tiede, media tai älymystö siihen ei pysty. Ne kaikki on noiduttu. Kysymys on ihmisen älykkyystasolle vaikea, kenties mahdoton. Sitä kannattaisi kuitenkin pikemmin vakavasti pohtia kuin vain romahtaa siihen toteamukseen, että sodat ovat väistämättömiä. Niinhän ne ovat, jos mustalle magialle ja sen harjoittajille ei yritetä laittaa rajoja. Pahimmat harjoittaat löytyvät nimen omaan länsimaisen valtaeliitin piiristä.
   
Siksi sodat on edelleen ihmiskunnan keskuudessa. Yhteiskunnallinen turvallisuus on samaa juurta kuin sen toinen ääripää, sota. Gurdjieff selittää Beelzebub's Talesin 43. kappaleessa tämän asian.
  
Mustan magian synkimmät historialliset muodot ovat AINA rikos ihmisyyttä vastaan ja niistä rangaistaan yksiselitteisesti ja historia tuomitsee ne yksiselitteisesti. 

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com