25.1.2017

TEOLOGIAN OPPITUNTI: YLELLISYYS

Koleeramäki nasaloi: "Vanha kansa tietää: älä nuolaise ennen kuin tipahtaa. Ja tipahtaminen ilmiönä on näissä kuvioissa monista havaitsemattomista nanoputkirakenteista kiinni. Se ei koskaan tipahda.
  
Vaikka se kerran tipahtaisi, sen sisällä on mikroelektroniikkaa, etäaktivoitava myrkkyampulli. Se ei tipahda. Ei sinulle. Tunne itsesi. Älä odota. Tiedä syyt. Se on Ajanpelaamisen mestari. Tipahtaminen on aistiharha. 
        
Suuri Hans Selo opettaa, pikemmin esimerkkinsä kuin teoksiensa kautta: pahin virhe johon viimeinen inkarnaatio saattaa syyllistyä, on diivailu. Siitä seuraa pahennus, yllättävä kosto. Ei suinkaan jumalien taholta, vaan ihmisten. Ollakseen elämän suuresta linjasta hellittämätön, ei riitä että huomio suurisydämisyyden pehmeät äärettömyydet, on huomioitava myös pikkumaisuuden ja mielensäpahoittamisen tämänpuolinen mahti.
 
Jos suostuu odotukseen, viivästyksiin, lykkäyksiin, pian hän on entinen viimeinen inkarnaatio.  Koston mieli on tässä karmaattisen päämäärän romutusyrityksessä, joka suurentaa pienet esteet ja mielet. Ystvällisen jumaluuden hellävarainen käsi ohjaa ja opastaa sinut helvettiin. Mitä se on? Jotakin kiinnostavaa ehkä? Kenen käsi se oikein oli? Erotitko todella kristinuskon jumalan islamin jumalasta pelkän pilvestä ilmestyneen kädenpuristuksen perusteella? Myös ihminen, utelias, pieni, pahantahtoinen, voi olla pilvessä, pilvihipiäisessä, hipiä pilvissä, ja ojentaa sieltä kätensä.

Helvetissä kaikki on nanomittakaavaisen pientä, mutta et huomaa sitä, koska olet itsekin pieni. Langat, jotka aluksi olivat näkymättömiä ovat nyt raskaita sillanrakennusaineita. Jos se ei haittaa, mikäs siinä sitten. Sellaisille on kaikki sallittua. Hän oli entinen viimeinen inkarnaatio jo syntymästään, juorutaan jälkikäteen. Kas tässä käteni. Tartu, tartuthan."

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com