23.12.2016

VENÄJÄVIHAN LYHYT HISTORIA

Etelä-Ruotsin alue vallattiin heti kun Paavin Rooma jakautui kahtia länsi ja itä-roomaksi 395 - v 400 valtauksessa. Paavikeisari halusi strategistesti Euroopan tärkeimmän alueen, finnojen alueen, itselleen ja valvontaan. Vihapuhe Venäjää vastaan aloitettiin heti valtataistelussa idän kaappaamiseksi.
   
Venäjä esitettiin pyhäksi viholliseksi ja göötat saivat Ruotsin eteläosan. Venäjäviha oli ja ON ruotsalaisten elämäntarkoitus, olemisentarkoitus ja syy vallata lisää alueita Paavin kunniaksi, Paavin palkka-armeijana, Paavilta palkkaa nauttien. He ovat tällaisella asialla. Eivät he ole tänne viihtymään tulleet.
   
Historiallisesti suomalaisesta näkökulmasta ruotsalaiset ovat Paavin muukalaislegioona, joka tekee rahasta likaisimpia mahdollisia mafiarikoksia paljon omaansa korkeampaa alkuperäiskulttuuria vastaan, ja tätä terroria "hauskasti" sivistykseksi naamioiden. Merirosvolaivan pääkallolippu vaihdetaan hetkeksi aapiskukkoon. Tässä on koko sen sivistyksen syvä ydin. Älkää sotkeko päätänne läyhäsellä fennomanialla, joka on päänsekoitukseksi suunniteltu.
  
Suomalaisesta näkökulmasta ruotsalaiset ovat lahjottavia raakalaisia. Tietysti voi kysyä onko tällaista suomalaista näkökulmaa enää ollenkaan olemassa. Ehkä itse olen viimeiset silmät, korvat ja aistit sille. Viimeinen esihistoriallisen hengen parahdus. Viimeinen solu ennen lopullista kansanhengen kuolemaa. Ainakaan minulle ei paljon apuvoimia ilmaannu. Ei mistään apua tai suojaa mistään. Kaikkialla vain samat alhaiset merirosvot alhaisine peittelemättömine juonineen.
   
Merirosvot ovat mentaalisesti täysin latistuneita, kieroutuneita ja valheisiin nautinnollisesti tarttuvia kuin paskakärpäset. Fasismi kehitettiin Ruotsissa. Saksassa se vain pahantahtoisesti pantiin kaikista sekopäisimmällä ja kieroimmalla tavala toimeen. II maailmansodan täydellisen asetoveruus natsien kanssa salataan ruotsalaisessa ja sille täysin alisteisesa suomalaisessa julkipuheessa. Fasismi oli sabotaasi, Paavin rukous suomalaisuutta ja sinisilmäistä saksalaisuutta vastaan. Keskitysleirit ovat Paavin rukousta.
    
Käytännössä aseiden osien suunnittelu ja tuotaminen natseille, sotilaiden kuljettaminen Norjaan teki Ruotsista sotaa käyvän, mutta ei sen tuhoista kärsivän, maan. Tämä jätetään systemaattisesti sanomatta. Valhetta suojellaan massamediassa ja yliopistojen ihmisyyden vastaisessa valehistoriassa. Vain englantilaisilla tutkijoilla on kunniantuntoa puhua tästä rehellisesti.
   
Suomen tämänhetkiset näkyvät nationalismia painottavat vastavoimat ovat oman analyysini mukaan sekopäiden seurakuntia. Olisi hienoa, jos näin ei olisi, mutta minusta ne kyllä vaikuttavat olevan hienovaraisessa ruostalaisessa ohjauksessa traumatodellisuuden uusintamisjärjestelmä, itsenvahingoittamista. Niiden todelliset aivot ovat kulisseissa ja näkymättömissä. Julkisuudessa puhuu ilmiristiriitaiset lääkehoitotapaukset. Sekopäisessä ilmapiirissä ei voi mitään muuta kuin tuhota lisää aivojaan, joka tietysti on merirosvojen agendan mukaista. Tuhotuilla aivoilla ei pärjätä.
   
Hienovarainen hienosti organisoitu täydellisen raakalainen kolonialismi vallitsee Suomessa edelleen. Se on niin typerän hieno, ettei uhoajien ja pullistelijoiden, helposti kunniamerkeillä ja imarteluilla harhautettavien käsityskyky pysty sitä näkemään. He eivät pysty näkemään, että ruotsalaiset ovat Suomen kaikissa valta-asemissa. Ja he itse eivät ole muuta kuin kadulla orjia potkivia toisia orjia, ruotsalaisten iloisenkepeästi liikkuttelemia kaaoskoneistoja. Sabotaasi suomalaista yhteiskuntaa vastaan on täydellinen taideteos.
  
On ymmärrettävä, että joukkue ei voi olla hullujen ohjauksessa. Joukkue ei voi tehdä väärää, haitallista, itseä vahingoittavaa työtä. Joukkueen on muututtava oikean työn suuntaan.  

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com