22.12.2016

PIKKASEN EPÄNORMAALI

Koko ajan kuulee kaikenlaista varsinkin naisten esittämää ininää siitä millaista Suomessa ja millaisia suomalaiset ovat ja miltä se tuntuu kun on vähän aikaa ollut poissa täältä. Niin, niinhän se on. Ei minun tarvitse olla vähää aikaa poissa täältä kokeakseni sitä. Kyllä minä koen sen ihan joka solulla joka hetki.

Mutta syy tähän asiantilaan on myrkkyä, jos kerrot sen. Syy on se, että meillä oli 1000 vuotta ruotsalainen kolonialismi täällä. Totaalinen ja täydellinen kolonialismi, jossa tätä kansakuntaa siirrettiin hartiavoimin kadonneiden kansakuntien listalle syvemmin ja tehokkaammin kuin Neuvostoliiton aikana Baltian maita. Tämä rikos se vaan halutaan unohtaa. Kuorossa sofioksaset osallistuvat kätkemään tätä paljon pahempaa tosiasiaa kuin mikään Neuvostoliitto ikinä kenellekään oli. Katolinen kirkko ei ole Neuvostoliitto, vaan todellinen psyykkinen tuhokoneisto, jonka seuraukset todellakin ovat näkyvissä. 
   
Eikä siinä kaikki. Tuo kolonialismi jatkuu edelleen. Koko Venäjän autonomian ajan läpi ruotsalaiset suvut pitivät Suomessa valta-asemansa ja pitävät edelleen. Älkää uuvuttako hengiltä: nähkää jo fennomaniasumutuksen läpi, kuinka se oli keinotekoisen yhteisön rakennus suojelemassa ruotsalaisten tosiasiallista valta-asemaa. Käsittäkää, ettei eliitin ilot ja surut ole meidän iloja ja suruja. Käsittäkää, ettei myötätunto tai yhteinen tunne ole mahdollinen.

Ruotsi on hyvä maa. Kaikki on siellä kunnossa ja kummituksia vähän. Mutta ruotsalaisella ei ole myötäntuntoa suomalaista kohtaan. Jos suomalainen menestyy, se ruotsalaiselle aina myrkkyä. Mutta jos suomalainen kärsii, niin kuin pitää, silloin ruotsalainenkin alkaa puhua säälivällä äänellä. Suomalainen on alamainen, sitä masentaa, se uikuttaa. Se ei tiedä mistä se johtuu.
   
Kun Suomessa valta on valmiiksi ruotsalaisilla se on helppo siirtää ruotsalaisille. Sitä ei tarvitse siirtää. Taas on sama peli päällä. Suomea vängätään kadonneiden kansakuntien listalle. Aina, ikuisesti ja aina, vain ruotsalaisten toimesta. Ei koskaan venäläisten toimesta. Se nopeammin, mitä nopeammin Venäjää hajotetaan siirtyy kaikki valta Ruotsille. Se ei ole itsenäisen Suomen etu. Mutta se on Ruotsin etu.  
 
Lopettakaa rahan siirtäminen Ruotsiin Venäjä-pakotteita ylläpitämällä. Lopettakaa jo itsenne lyöminen ja ruotsalaisten puolesta turhan takia kuoleminen. Lopettakaa! Ajatelkaa edes hetki itseänne ja omia lapsianne. Suomi on itsenäinen maa. Uskaltakaa hyväksyä se. Ottakaa itsenäisyys takaisin.

Mutta kun suomalainen haluaa, että sitä hallitsee kuka hyvänsä, mutta ei se itse. Suomalainen haluaa että sen tunteita tuntee kuka hyvänsä, mutta ei se itse. Suomalainen haluaa, että sen ajatuksia ajattelee, kuka hyvänsä, mutta ei se itse. Ei itse. Ei itse. Ettei tarvitse kadehtia. Kunpa ei olisi olemassa. Eläköön satavuotias itsenäinen Suomi. 

Jos ei tosiasiaa nähdä, älkää ihmetelkö, että täällä on PIKKASEN EPÄNORMAALI tunnelma. Siitä seuraa epänormaalia, jos ihmiset laajemmin eivät tiedä mikä on homman nimi siinä asiassa, jota heidän henkilökohtaiseksi elämäkseen kutsutaan. Ihmispsykologialta ei voi vaatia mahdottomia. Lopettakaa suomalaisten arvosteleminen, jos ette tunne historiaa ja sitä, mistä tämä psyykerakenne ja varsinkin sen edeen sukupolvien yli siirtyvä parantumaton traumatodellisuus johtuu.
  
Se johtuu siitä, että EI HALUTA PARANTAA. Suomalaiset eivät halua vahvistua. He eivät halua kasvaa itsenäisiksi. 

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com