24.12.2016

JOULUPÄIVITYS

Nyt tulee todellinen joulupäivitys. Eli Putinista ja häneen liitetyistä toistuvista pedofiliaväitteistä. Tässä linkitetyssä videossa Putin vastaa ilman käsikirjoitusta ja teleprompteria toimittajien kysymyksiin neljän tunnin ajan.

Voidaan kysyä: pystyykö pedofiili tuollaiseen suoritukseen johon Barac Obama ei kertaakaan pystynyt.

Tiedämme että pedofilia on tapa ohjata tietyn tason poliittisia operatiiveja, eli mindcontrol tekniikka. Länsieliitti käyttää tällaisia mindcontrol teknikoita. Internetistä löytyy oppikirjoja tästä aiheesta, eli en mene siihen nyt. Jokainen voi opiskella asiasta kaiken mitä tarvitaan nykyisten poliittisten toimijoiden sielunelämän paljastamiseen.

Venäjällä mind control tekniikat ovat olleet käytössä jo tsaarin aikana. Totta kai joitain ihmisiä hallitaan ja on hallittu näillä tekniikoilla. Hallitaanko Putinia näillä tekniikoilla? Olisi siis olemassa taho, joka voisi kiristää häntä koko ajan. Isoveli. Jos taas henkilö, joka tällä tavalla on kiristetty, hän ei pysty kunnolla ajattelemaan omilla aivoillaan. Hän ajattelee isoveljen aivoilla tai ei osaa ajatella. Sellainen henkilö taas ei voi olla median edessä suorassa lähetyksessä ilman nuotteja 4-8 tuntia.

Käsittääkseni täytyy olla diipissä skenessä, jos on korkean tason poliitikkona sekaantunut pedofiliaan. Enkä tiedä voiko sieltä olla paluuta itsenäiseksi toimijaksi. Sanotaan, että Lontoossa tänä päivänä homot ovat "has been" koska pedofilit ovat vieneet homoilta työt. Homoihin ei enää operatiiviskenessä luoteta. Homoseksuaalisuus on tietysti ollut keskeinen mind control työkalu. Muttei välttämättä enää ole sitä oikein missään, koska kriminalisoinnin lopettaminen on pahin painajainen mitä mitä mielen ohjelmoija voi kuvitella. Pedofiilit ovat nyt se ihmisen malli, jolla Lontoossa on eniten vientiä. Ilman pedoja Syyrian Isiksen kaltaisten zombiarmeijoiden organisointi ehdoton NO GO. Pedot ovat siis korvaamattomia. Miksei siis myös Moskovassa. Voisiko moskova pärjätä ilman metodin symmetrisyyttä?

Kuitenkin nyt on kysymys siitä, voiko Putin olla pedofiili nykyisen psykologisen tietämyksen valossa. Sellaisen kellarikäsittelyn läpikäynyt puppet ei minun hypoteesini mukaan pystyisi Putinin virtuosisiin mediasuorituksiin. Tämä on tavallaan tieteellinen kysymys. Sen sijaan on aivan varma, että Obamaa pitää epäillä pahimmasta.

Putinen suoritukset vaatinevat tervettä psyykerakennetta. Pedofiilien psyykerakenne on taas on välttämättä dissosiatiivinen, koska lainsäädäntö. Pedofilia tuskin tulee poistumaan kriminalisoitujen asioiden listalta, joten siinä on ihmismielen koodinvääntäjile vakaa työskentelypohja. Tieteellisesti kysymys on siitä millaisiin suorituksiin pahimmasta mahdollisesta dissosiaatiohäiriöstä (pedofilia trauma- tartuntakahva koodinvääntäjälle) kärsivä voi kyetä paljastumatta maratonlähetyksessä. Tähän kysymykseen voidaan antaa tietellinen vastaus tutkimuksen perusteella. Putin ehkä tietää oikean vastauksen. Entä, jos juuri se on hänen todellinen viestinsä maailmalle.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com