12.11.2016

OBAMAN PIENOISHIRSIPUU RAUHANMARSSIJAN KAULASSA

Trump ei ehkä alkuksi saa mitään hyvää aikaan ja varmasti oppii arvostamaan Josef Stalinin tiettyä loogisuutta siinä, mitkä ovat hyvä ja kauniin aikaansaamisen puhdistukselliset ehdot. Mutta psykopaattinen sotahullu Clinton ei edes halunnut tehdä hyvää. Siksi komppaan Alsexander Duginia tässä: läntisen liberalismin sotarikolliset johtohahmot on tuomittava uudessa Nürnbergissä. 
    
Hillary odotti pääsevänsä sikailemaan Valkoiseentaloon, mutta joutuukin hirsipuuhun. Suomalaisen ihmisen kannattaisi nyt vain olla iloinen siitä, että uuden jenkkipressan keskeisimpiin fantasioihin ei kuulu tämän alueen demilitarisoiminen ja hänen tomumajansa käyttäminen ihmiskilpenä Venäjää vastaan. Miksi ei voisi vain tyytyä siihen että oma henki säästyi, vaikkei liberaalit sotahullut sikailijat ehkä rikastuneetkaan aseteollisuudellaan. En ymmärrä liberaalijihadismin ideaa, jossa omalla elämällä ei ole väliä jonkun täyskahjon profeetan kirjoittaman ihanteen sokeassa tavoittelussa liberaalifastien asetehtaiden tuotteilla.
      
Näen Trumpin valinnassa paluun vanhanaikaisen suoraviivaisen iloisen kusetuksen maailmaan. Ihmiset antoivat nyt protestin viherliberaalikusettajille ja selvästi haluavat tulla petkutetuiksi avoimemmin kortein. Sanotaan, että tällaiset ihmiset, jotka vaativat suoraviivaista ja avointa päällekusemista ovat punaniskaisia ja kouluttamattomia. Kaksinaamaiset sotarikolliset Obama, Heidi Hautala ja Hillary Clinton Nürnbergin hirsipuussa ovat tämän uuden kusetuksen aikakauden hyvyyden ja oikeudenmukaisuuden symboleita. Rauhanmarssija kantaa Obaman pienoishirsipuuta kaulassaan. Tulevien sotarikollisien toiminta ei perustu liskomaisiin salaliittoihin ja doubletalkiin vaan silkkaan rautaan ja röyhkeyteen. He eivät ole kasvottomia. Jatkossa rikollisella on yksi selkeä naama, josta paska raahataan Nürnbergiin hirtettäväksi. Nürnbergin liukuhihna syöttää Valkoisesta talosta Nürnbergin hirttolavaa. 

Clintonin kannattajajoukko katsoo, että heidän johtajalleen millaiset hyvänsä sotarikokset ovat sallittuja, koska hän on HEIDÄN suuri pyhä Furer. Heillä on valhefeminismin aivoton lyömäase, jonka mukaan joukkomurhat ja kansanmurhat, joita johtaa nainen, ovat syyntakeettomia.Näille ihmisjoukoille sana demokratia ei merkitse yhtään mitään. Tilanne voi eskaloitua USA:n sisällä, kun Clintonin kannattajille joudutaan paukuttamaan aseellisesti järkeä nuppiin. Siksi kansainvälisen sotatuomioistuimen pitäisi viipymättä toimia Clintonin tuomitsemiseksi julkisessa kansainvälisessä oikeudessa, niin ettei pienintäkään epäilystä jäisi siitä mikä on ihmiskunnan ja historiallisen totuuden kanta tämän ennennäkemättömän sotarikollisen "ansioihin".

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com