8.11.2016

VIHREÄ JA ISLAMISTINEN JIHAD

Traumaohjelmointia pidetään nykyään lähtöoletuksena poliittisissa spekulaatioissa. Jokainen tuntuu olettavan, että Trumpilla on alter, joka aktivoidaan, jos hän voittaa, tai myöhemmin. Myönteinen yllätys tai lähes ihme olisi, jos Trumpilla alteria ei olisi. Tulevan Odessan kuvernöörin Barack Obaman suhteen tilanne oli sama. Obaman paljastunut alter oli odotusten mukainen: rasistinen sotahullu. Hillaryn suhteen tilanne on toinen. Hillaryn ohjelmointi on jo aktivoitu. Hänen kohdallaan mikään ei muutu pahemmaksi: sotarikokset jatkuvat tasaisena virtana. Pekka Haavisto oli samasta syystä pahin mahdollisuus Suomen presidentiksi. Haavistolla on kaikista sodanhimoisin ja ihmisvihaisin alter, täydellinen ohjemointi. Niinistöstä taas tiedettiin ettei suuria yllätyksiä tule (kuten ei ole tullut), ja se yksin ratkaisi vaalin.
    
Äärimmäisin kotimainen esimerkki traumaohjelmoinnista lienee Tuomioja. Tuomioja on tolkullinen ja joskus jopa sympaattinen ollessaan oppositiossa. Vallassa Tuomiojassa aktivoidaan alterohjelmointi ja henkilö muuttuu toiseksi. Voi olla epäreilua raivoten syyttää Tuomiojaa itseään, siitä että hänet on ohjelmoitu. Väyrynen on toinen henkilö, jonka valtaanpääsyä tietoisesti vastustetaan juuri tästä syystä: hyvä oppositiossa, mutta valtaan päästyään kuin eri ihminen.  
      
En totisesti odota Trumpin mahdollisesta vallinnasta seuraavan mitään hyvää. Jos Trumpilla ei ole tuhoisaa alteria se olisi ihme. Parhaassa tapauksessa, jos Trumpia ei onnistuta murhaamaan, seuraa maailmanpolitiikassa käänne pois pahimmasta, mikä on hyväksi pysähtyneessä tilanteessa. Siinä alkaa uusi taistelu, jossakin muodossa, johonkin suuntaan. Akuutti maailmansodanuhka ehkä poistuu, ellei Trump paljastu Ribbentropiksi. Mikä hyvänsä muutos yleisinhimillisesti huonoimpaan Obama-Hillary-linjaan on hetkellisesti hyväksi, mikä ei tarkoita että oltaisiin turvallisesti tolkun tiellä jälkifossiilisessa aikakaudessa rauhanomaisella viestillä.

Trumpilla ei ainakaan ole jälkifossiilista visiota maailmasta. Eikä sellaista löydy nyky-Venäjän eliitistä. Läntisten vihervasemmistolaisten visio taas on täydellinen feikki. Kiinassa kyetään suunnanmuutoksiin, joista Venäjällä ei edes haaveilla, koska Venäjä on ankarammin sidottu (Yhdysvalloista ja Euroopasta julkilausuttuun) sodanuhkaan. Venäjä on kirjaimellisesti ydinsodalla uhattu. Tässä mielettömässä, ja aloitteellisesti obamalaisessa kilpavarustelussa Venäjän resurssit on käytettävä Kuuban aseistamiseen ydinkärjillä ja maailman merien täyttämiseen ydinsukellusveneillä. Suunnanmuutos jollain muulla tasolla ei ole ajankohtaista. On tietty eloonjäämisen tärkeysjärjestys, jossa ydinsodalla uhkailu on korkeammalla prioriteettitasolla kuin moni muu asia. Maailmassa on yksi turvallinen paikka, sanoi Paavo Haavikko, se on kadonneiden kansakuntien lista.

Liberaalivasemmistolaiset voimattomasti haaveilevat postfossiilisesta aikakaudesta, mutta ydinsota ei häiritse heitä. SIksi maailma on nyt balttilaisen sokean kostofantasian tahdoton välikappale. Tässä fantasiassa maailman (ja itsen) tuhoaminen ei ole ongelma kunhan siitä päästään syyttämään venäläisiä. Planetaarisen tuhon ei oikeasti tarvitse olla Venäjän syy, riittää että niin sovitaan. Venäjän syyttäminen on länsijihadisteille pyhempää kuin oman elämän jatkuminen. Perifasistiseen tyyliin liberaalivasemmistolaiset jihadistit antavat Venäjälle yhden rauhanomaisen ratkaisumahdollisuuden, josta eivät peräänny: itsen tuhoaminen ydinaseilla. Vihervasemmistolainen jihadisti on ehdollistanut oman olemassaolonsa Venäjän olemassa ololla. Näiden yhtäaikainen ajattelu ei ole mahdollista. Islam on rauhanomainen uskonto näiden hullujen uskontoon verrattuna. Hillaryn valinta tarkoittaa vihreää valoa tälle porukalle.
 
Tällaisista syistä liberaalivasemmistolaisten hulluuden kierteen käsittäminen on tolkulliselle ihmiselle miltei mahdotonta. Jihadistinen mielettömyys saa muhia rauhassa, kunnes siihen puuttuminen on liian myöhäistä.

Ratkaisumallikin länsimaiselle jihadismille on ihan sama kuin islamin paradoksissa. Heti kun islamistiset jihadistit poistuvat näyttämöltä, pyörähtää koko maailma dervishitanssiin. Samalla tavalla ekologisesta aatteesta ja jälkifossiilisuudesta tulee totta vasta kun vihervasemmistolainen este raivataan. Maailma haluaa dervishejä ja ekologista kehitystä, mutta häpeälamaannustaan oirehtivat jihadistit haluavat rahastaa sillä.  

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com