29.10.2016

VIHERVASEMMISTO JA IHMISYYDEN KALVAMINEN

Enbuske menee minulta yleensä ohi, mutta tämän kirjoituksen logiikka on pistämätön.
  
Länsimaiselta diskurssilta voi kysyä: miksi homot jatkuvasti itsekin tarjoutuvat tyhmän politiikan tekemisen välineiksi. Miksi homot pitää aina joko hirttaa tai saada julkiseen kirkkohääkuvaan. Eikö mikään välimuoto kelpaisi. Miksi ei voi tyytyä elämään sellaisena kuin on ilman tarpeetonta häiriötä.
 
Silloin kun ihmisiä jossakin valtiossa tai uskonlahkossa hirtetään moralistisen tuomion pohjalta, on aina hälytyskellojen soitava ja kovaa. Älyllinen minimiponnistus ilmoittaa: tuollaisessa toimintaympäristössä kuka hyvänsä voidaan milloin hyvänsä hirttaa tekaistun syytöksen pohjalta. Kysymys ei ole sympatiasta tai antipatiasta kyseistä tuomittua ilmiötä kohtaan, vaan paljon merkittävämmästä arvosta.

Niin mikä tuo arvo on? Se on tietenkin kuolemanrangaistuksen poistaminen arvona sinänsä. Kuolemanrangaistuksen käytöstä poistamisen idea ei ole se, että rangaistus ei tietyissä tapauksissa olisi paikallaan ja kohtuullinen. On ehdottoman varmasti olemassa rikollisia, joille vain kuolemanrangaistus on kohtullinen rangaistus ja palvelus, vaikka ennen muuta se on ainoa täysin varma tapa suojella viattomia ihmisiä heiltä. Mutta heti jos kuolemanrangaistus on optiona olemassa, ilmestyy myös suurimman mahdollisen oikeuslaitoksen tekemän rikoksen mahdollisuus. En ole tavannut vielä ihmistä jonka arvostelukykyyn luottaisin kuolemantuomion osalta. Varsinkin rappeutunut ja korruptoitu oikeuslaitos yhdessä kuolemanrangaistuksen mahdollisuuden kanssa saa karmeaa jälkeä aikaan. Yhteiskuntaa on myös suojeltava tältä mahdollisuudelta. Se että kuolemaantuomittu selviää elinkautisella ei ole kovin paha oikeudellinen virhe. Mutta se mahdollisuus että syytön ihminen murhataan yhteiskunnallisen oikeuden nimissä, on suurin mahdollinen virhe. Sen poissulkeminen pitää olla johtava periaate.
  
Enbuske lähestyy myös aikautemme tärkeintä poliittista kysymystä.  Kysymystä siitä, voiko mikä hyvänsä vailla logiikkaa ja perusteita oleva oikku olla vakavasti otettavaa politiikkaa, jos tekijänä on operatiivisesti suojeltu vihervasemmisto. Vihervasemmisto on syntyjään sekasiksiö, joka on syntynyt toisaalta besserwisseröimään neuvostoliiton synnyttämää ekokatrastofia (vrt. länsimainen hyvä ja puhdas saaste, neuvostoliittolainen likainen saate) toisaalta moralisoimaan kommunismin rikoksia (vrt. länsimainen hyvä vasemmisto joka rakstaa Yhdysvaltojen öljysotia ja neusvotoliittolainen paha vasemmisto joka vaati kansojen itsemääräämisoikeutta). Vihervasemmisto on operatiivinen mind control luomus, jota johtaa ohjelmoidut "golemit". Enbusken osoittamassa ristiriitayhteydessä vihervasemmiston operaationa on osoittaa etnisesti arabit etnisesti venäläisiä paremmiksi. Tähän sopii mikä hyvänsä valhe tai silmien ummistaminen. Arabit pyritään siis osoittamaan venäläisiä lähempänä Hollywood-ihannetta olevaksi etnokseksi. Vihervasemmistoa johtaa oppi portaittaisesta hierarkisesta tieteellisestä rasismista, jonka esimuoto oli eugeniikka ja jonka lopullinen tieteellinen muoto on Hollywood. Hollywood luo OIKEAN ihmisen ihanteen. Se on oikea ja tieteellinen koska se on Hollywoodin luoma. Hollywood luo vain sitä mikä on suosittua, myös tiedemiesten keskuudessa. Vai löydättekö tiedemiehen, joka ei ole tätä mieltä? No, kohta hän on entinen tiedemies. Siinäs näette. Hollywood on tiedettä. Etnos voi siis lähestyä oikean ihmisen ihannetta, tavallaan ostaa korkeamman paikan Auringossa. Esimerkiksi länsiukrainalainen etnos on ostanut itsensä lähemmän Hollywoodia tappamalla ihmisiä. Länsiukrainalainen ihminen on ostanut ihmisyyden miljoonaportaisessa asteikossa itsensä yhden portaan lähemmäksi Hollywoodia (porras nro 1.) ja yhden portaan kauemmaksi Venäjästä (porras nro. 1000000). Se on nyt portaalla 988 768.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com