5.10.2016

POPCORNIT MIKROON JA JODIA YDINTALVEN VARALLE

Kaiken propagandan keskellä ensinnäkin pitää muistaa mitä Isis sai aikaa ennen Venäjän puuttumista Syyrian tilanteeseen. Pelkästään länsimaisen uutisoinnin varassa sitäkään ei voi tietää. Jos ei ymmärrä Isiksen keinotekoista luonnetta ei voi ymmärtää sodassa käytettävien falseflag-iskujen logiikkaa.
  
Käsittääkseni Venäjä sotkeutui kriisiin ennen muuta saadakseen itselleen todellisen tiedon tapahtumista. "Tieto" on Venäjän näkökulmasta ennen muuta sitä, miten Yhdysvallat toimii missäkin tilanteessa. Isisiin kohdistuvat pommitukset epäilemättä edistävät sen tiedon saamista. Tosin minulla ei itselläni ole riittävää tietoa arvioida, mitä sotatoimialueella todella tapahtuu: kuka pommittaa ja mitä. Mitään sota-alueelta tulevaa tietoa ei voi sellaisenaan pitää totena.

Uskon että Venäjä laski etukäteen, että jokainen tapahtuva asia tullaan kääntämään heidän syyksi. Laajemmassa kuvassa pitää nähdä Syyria vain pieneksi osaksi Venäjän vastaista rintamaa. Venäjän näkökulmasta arabikeväässä, Libyassa, Irakissa, Iranissa tai Syyriassa ei ole kysymys vain tai keskeisesti arabimaailman horjuttamisesta, koska arabimaailman oleminen tai ei-oleminen on vähämerkityksistä maailmanpoliittisesti (arabikulttuuri nähdään 700 vuotta länsimaisesta kehityksestä jälkeenjääneenä). Venäjä näkee että lähi-idässä harjoitella sitä vastaan. Arabimaailman lantapommin losautus on sotaharjoitus. Näkemys perustuu 1400 vuotta jatkuneen psykedeelisen näytelmän käsikirjoitukseen. Teorian mukaan päänsekoituskäsikassara nimeltä Islam luotiin Roomassa Bysanttia vastaan. Käsillä on viimeinen hetki käyttää Islamista saatava tuhoteho. 
   
Päättely perustuu myös eräänlaiseen käänteiseen cui bono-kalkyyliin. Kenen suurin tappio? Kenellä on eniten hävittävää? Venäjällä tietenkin on eniten hävittävää. Siksi sen on oltava eniten järjissään. Tältä pohjalta katsottuna sotilaallinen sekaantuminen Syyriaan osoittaa Venäjältä huikeaa itsevarmuutta tilanteessa, jossa se tietää vastassa olevan kaaosvoiman pystyvän epäröimättä likaisimpiin terrorimasinointeihin, jotka ennemmin tai myöhemmin kohdistuvat Venäjään itseensä. Oliko se itsevarmuutta vai tyhmyyttä?  
    
Jos Clintonista tulee presidentti ydinsota on se skenaario, johon Venäjän ja kenties Kiinan täytyy varautua. Voi olla että Trump olisi uusi Ribbentrop ja mahdollisesti Venäjän näkökulmasta yhtä epäluotettava. Trump voi tarkoittaa sisäpoliittisesti mitä hyvänsä, mutta se ei ole meille, joiden arkielämän keskiössä on ydintalveen varustautuminen, lopulta kiinnostavaa. Clinton tarkoittaa varmaa ydinsotaa. Clinton on kliinisesti mielipuoli. Hän on estoton likaisimpien keinojen käyttöön sotatilanteessa ja epäröimätön tekemään suuria joukkoja hulluksi. Clinton on sokeana egoistina epäröimätön millaisen hyvänsä ihmismäärän (lapsimäärän) tuhoamiseen. Clintonin valinta tarkoittaa suurten toimijoiden näkökulmasta pakkoa hänen neutralointiinsa keinolla ja resurssilla millä hyvänsä.
  
Kun shakkipelin siirrot tihenevät ja nopeutuvat, hyvin hitaasta miltei näkymättömin siirroin etenevästä kirjeshakista siirrytään asteittain kohti pikapeliä. Joukot mobilisoituvat nopeasti, kalusto siirtyy planeetan puolelta toiselle silmänräpäyksessä. Maatakiertävän radan satelliitit on tuhottava ensimmäisenä, jotta ennaltaehkäisevä avarauussota voidaan eliminoida. Luultavasti satelliiteissa on puikkoina maahaniskevin yliäänikantoraketein varustettuja ydinkärkiä. Jos niitä ei pystytä neutraloimaan peli on heti ohi ns. "Hiroshima"-siirrolla. 
    
Jatkossakin "Hiroshima"-siirron shakkimatti-uhka säilyy. Pystyykö jokin osapuoli ensi-iskuun, joka pistää vastapuolen polvilleen välittömästi ehdoitta. Sitä yritetään tietenkin Venäjään. Jos välitön kosto seuraa, pääsee ydinsota pelotusvoimansa arvoiseen kukoistukseen. Kiinalaiset yliäänikoneet saattavat pystyä ohjusten häiritsemättä läpäisemään Yhdysvaltain ilmatilan ja ampumaan suoraan alaspäin 8 x yliäänellä ydinkärkiä. Ei voi tietää, ennen kuin sen todella näkee: kenties New York pölähtää taivaantuuliin. Omaa kuoleman hetkeään viivyttämällä jokainen voi päästä ihailemaan hetkeksi todellista maailmanpaloa: sen verran on nyt demokratiaa jäljellä.
    
III-maailmansota-skenaario, joka minusta on nykyisellä politiikan tekemisen taidoilla ainoa mahdollinen. Pääsääntöisesti tässä vaiheessa elokuvaa, se mitä voimme tehdä, on laittaa popocornit mikroon ja tilata InfoWars nettikaupasta erikoisjodia ja muuta oheistaperistoa Ydintalven varalle. Tältä sivustolta voi seurata III maailmansodan eskaloitumista vaihevaiheelta reaaliajassa.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com