6.10.2016

Yksi asia on kuluneella viikolla Suomen kannalta perustavasti muuttunut. Useat yhdysvaltalaiset korkeat tahot ovat esittäneet julkisuudessa mahdollisuuden ydinsodasta Venäjää vastaan. Osassa lausuntoja on ollut suoraan uhkaava sävy. Venäjä vastasi ilmoituksella, että US hävittäjät pudotetaan Syyrian ilmatilassa. Suomen ei siis enää tarvitse kysellä mitä Venäjä aikoo. Tämä on selvä asia. Venäjä aikoo suojautua ydinhyökkäykseltä, siis ennaltaehkäistä sellaisen poliittisella tai sotilaallisella tai informaatiosotilaallisella tasolla.

Näin ollen paranoidiselle Venäjä-puheelle ei ole enää tilausta. Fakata on se, että Venäjä valmistautuu puolustautumaan ydiniskulta. Moskovaan on kuulemma rakennettu 12 miljoonalle ihmiselle suoja ydiniskulta (tarkempaa tietoa ei minulla ole).
   
Järkevät ihmistet voivat nyt käsittää, ettei Nato-liitos paranna Suomen asemaa ydinsodassa (jossa Venäjällä ja Kiinalla sitäpaitsi on aseellinen ylivoima). Liittoutumisen välttäminen parhaiten ehkäisee Suomeen kohdistuvan sotilaallisen toiminnan.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com