6.10.2016

Jotkut ovat niin tyhmiä hikareita, että uskovat, tai ainakin pitävät velvollisuutenaan olla olematta täysin eri linjoilla Hesarin ja Ylen amerikkalaisen maailmankuvan kanssa, vaikka eivät varsinaisesti ole oikeistoklaaneihin kuuluvia ja eliitin varvasimeväisiä. Mutta venäjäviha on syvä suggestio. Siihen saa kiltteyttä ja kelpaavuutta transsendentoiva hikari projisoida aivan kaiken omasta suvustaan, käsittelemättömän sadistisen libidon väreilyn ja sotien kummitusjutut.
  
MV-lehti ja Ilja Janitskin piirtyy minun silmissäni suomalaisen marginaalimedian maastossa Verkkomedian perillisenä, joka on tietyissä tilanteissa tärkeä henkireikä. Tällaisten henkireikien merkitys korostuu lähinnä sellaisissa maailmanpoliittisen tilanteen käänteissä, joissa propagandavyöry ottaa täysin valtamedian hallintaansa. Muina aikoina MV-lehden kaltainen foorumi täyttyy turhasta ja paikoin asiattomasta louskutuksesta. Pitää silti nähdä mitä tarkoitusta se täyttää suuressa kuvassa.
  
Olen siis sitä mieltä, että tietyissä tilanteissa MV-lehti voi osoittautua tärkeäksi ilmaisukanavaksi. Missään tapauksessa en hyväksy tällaisten jo valtamedian propagandassakin määrittelemien internetin no-go-alueiden kieltämistä. Kenenkään ei ole pakko mennä lukemaan MV-lehteä. Vertailukohdaksi sopii hyvin esimerkiki ääri-islamistista väkivaltaankehottamista sisältävän Kavkaz Centerin suojelu Suomessa korkeiden vihervasemmistolaisten poliitikkojen toimesta. 

Mitä ihmettä siis liikkuu sellaisen ihmisen mielessä, joka kirjoittaa Janitskin vagitsemismääräystä vastaan mieltään osoittavista ihmisistä: 
"Kas, natsit agiteeraa oikeuden edessä."
Älyllisesti tällainen arrogantti sammakko ei voi nykyisessä maailmantilanteessa olla muuta kuin puhdasoppisinta trollausta. Sanojan kaikki uskottavuus on mennyttä. Hän ei joko käsitä retoriikkansa huikeaa älyttömyyttä tai on täysin korruptoitu. Tilanne on todellisuudessa tämä:

"Congress has conveniently failed to take any action to stop Obama because collectively, they afraid of being called "racists" for impeaching this criminal President who happens to be black.  Their failure to act has now gotten us to the point where Obama is fixing to attack Syria.  When he does, the Russians will defend Syria.  When they do, US forces will be shot-down and killed, and the US will strike back.  When the US strikes back, Russia will engage them in battle.
There begins the war."
 
Monenmoisten maailmanpolitiikkaa kommentoivien nettilähteiden taustalla on varmasti Janitskin lisäksikin mielenkiintoisia tyyppejä. Mutta kysymys ei ole nyt meritoitumisesta vaan siitä mikä on tosiasiallisesti totta.

Esimerkiksi tällainen venäläismielinen kannanotto on Venäläisestä näkökulmasta objektiivisesti totta:

"Aleppo is the biggest hostage drama in world history. 25 thousand mercenary terrorists of the USA and Germany are keeping 250 thousand people in the eastern parts of the city at gunpoint. And the military-spy racket that is called the US government is trying to extract a ransom from Russia. - The international community must now demand Obama to let the people go."
Syyrian suhteen idän ja lännen "totuus" on nyt joka hetki 180 asteen törmäyskurssilla ja siitä tulee seurauksena kriisin laajeneminen. Venäjällä on Syyrian kriisissä paljon pelissä, koska Aleppo ja Syyria on sotaharjoitus Venäjän varalta, ja Venäjä tietää sen. Lähi-idässä testattuja sotilaallisia keinoja tullaan johdonmukaisesti käyttämään Venäjän tuhoamisessa. Kiina tietää olevansa jonossa seuraavana. Ja kaikki muut lopulta, sillä jatkossa kuka hyvnsä, millainen ja miten suuri toimija hyvänsä, joka esittää eriävän mielipiteen on heti vihollinen. Siksi nyt on tullut niiden pelurien, jotka pelata aikovat, aika lisätä panosta tuntuvasti. Pelin luonne on tupla tai kuitti, häviäjät poistuvat näyttämöltä lopullisesti. Pelissä on siis lopulta kaikki panokset.
  
"Sitä minäkin olen ihmetellyt, että miten nyt Venäjästä yhtäkkiä tuli yksin syyllinen kaikkeen siellä." 
 
Jokainen joka on seurannut kansainvälistä politiikka aikansa tietää, että Venäjästä saadaan AINA syyllinen kaikkeen. Luultavasti Venäjästä olisi saatu Syyllinen lähi-idän levottomuuksiin ilman että se olisi puuttunut mihinkään. Falseflagin taide on IHMEELLISTÄ. Falseflag toimii kaikkialla missä on äärimmilleen virittyneitä tunteita ja äärimmäisiä jännitteitä ja äärimmäistä ajattelua tarjolla. Se on pelkkä tulitikunraapaisu, joka räjäyttää kattilan. Venäjältä vaaditaan tämän takia tosi tarkkaa peliä.
  
Ei tarvitse paljon mielikuvitusta pinnistää käsittääkseen: seuraavana voi olla luvassa falseflag-ydinisku josta syytetään Venäjää. Anna mielikuvituksesi lentää, yritä keksiä hulluin ja karmein mahdollinen skenaario. Asetu Hillaryn asemaan, ajattele niin kuin Hillary ajattelee ja suunnittelee falsefalg-iskunsa.
  
Mikä oikeastaan olisi uskottavammin "ryssäläistä", siis mustempaa, kauhu-uskottavampaa ja epäreilumpaa, kuin ydinisku sinisilmäiseen, viattomaan, totuudelliseen, pieneen, ihmeelliseen, kauniiseen, aina oikeassaolevaan Suomeen. Ajattele Hillaryn tavoin. Ehkä tämäkään ajatus ei ole häneltä poissuljettu.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com