1.10.2016

HISTORIAN PERUUTTAMISEN VAATIMUS

Neuvostoliiton hajotessa Nato lupasi olla laajenematta kohti Venäjän rajoja. Se oli vale, laajeneminen tapahtui suunnitellusti. Nyt Nato takaa Viron kaltaisissa ihmisoikeuksien takapajuloissa historian peruutusprojektia. Historia täytyy peruuttaa, Viron venäläisten täytyy muuttaa "kotiin" ilman neuvotteluehtoja. Muuten Naton takaama aparteheid (joka voidaan muuten perustaa muuhunkin kuin ihonväriin) jatkuu. Apartheidin salliminen on jakamisen jakamista. Kun häiritsevä on eristetty ja tuhottu, etsitään uusi häiritsevä loputtomasti. Ihonväri perusteena on vain alku, myöhemmin perusteeksi tulee mikä hyvänsä piirre, joka voidaan eristää.
  
Historian peruuttaminen on Naton projekti. Sen sanoma täysin eristetylle Venäjälle on: ethän vain ole narsisiti ja rakasta itseäsi enemmän kuin ihmiskuntaa? Lopeta uhittelu, alistu ja tuhoa sielusi. Tapa itsesi!
 
Näin psykoanalyysin syvinpiä opetuksia käytetään salakavalan ja näkymättömän apartheidideologian rakentamiseen. Ideologian joka murentaa kehitysedellytyksiä muualla kuin imperiumin pankkikeskuksessa syöpäkasvaimen julmuudella.
 
Keskitysleiriltä pelastunut Primo Levi sanoo vuotta ennen itsemurhaansa (1987) seuraavaa:

"Kukaan ei pysty ennustaman kuinka pitkään jatkuvaa ja kuinka kovaa rääkkäystä sielumme kestää, ennen kuin se alistuu tai särkyy."

Historian peruuttaminen ehdottomana vaatimuksena on planeetankokoisen ruutitynnyrin rakentamista. Se on viisauden, kaupankäynnin, anteeksiannon ja diplomatian vastakohta. Se on demonisen hillittömyyden, hegemoniatunnon, okkultismin ja mustan magian synkin tuote.
   
Historiaa peruuttava kokee, että sillä on varaa vaatia mitä hyvänsä, että sen eristävä ja torjuva hegemonia on niin rajaton ja totalinen. Historiaa peruuttamalla Krim kuuluisi Ukrainaan. Historiaa peruuttamalla mongoleilla olisi oikeus vaatia puoli Eurooppaa itselleen. Historiaa peruuttamalla Saksa voisi vaatia Yhdysvaltain miehitysjoukkojen poisvetämistä alueeltaan vuonna 2016. Historiaa peruuttamalla intiaanit olisivat oikeutettuja heittämään jenkit mereen. Ja Nokia-Suomi voisi palauttaa vaurautensa veroparatiiseista.1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Venäjä on roistovaltio. Ei mulla muuta.

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com