8.9.2016

Raivo valtasi meidät teillä ja netissä. Kun edessä ei ole lehmä, empatia katoaa. Nimettömät, rasistiset vihamyrskyt ovat tänä vuonna ajaneet näkyviä käyttäjiä pois lantalan ohjaamosta. Eläimet raivoavat navetassa kun lanta jalkojen alla puristaa selän kattoon. Surullinen rotu. Mitä me isännät ja rengit oikein enää voimme tehdä. Poltetaan navetta? Vähennetään ruokitusta? Listään paskaviihdettä ja kuivitusta. Tukitaan viimeinen ikkuna ja rehuluukku?
  
Rasistiset vihamyrskyt ovat tänä vuonna ajaneet pois burgerketjujen työntekijöitä. Kaikkialle on perustettava uusia burgerketjuja joissa on täysin robotisoitu ruuan valmistus ja itsepalvelu. Rasistisen vihamyrskyn vallassa hirvetkin jo purevat hirvikärpäsiään. 

Isäntä, joka ei suostunut polttamaan navettaa, laitettiin omaan navettaansa tutkintovankeuteen. Isäntä ammui längissä. Lehmien lämmin tietoisuus levisi häneen niin täydellisesti. Se oli kuin laavakenttä, joka kuumana ja vetelänä täytti hänen aivonsa. Eikä hän osannut enää muuta kuin ammua. Joka päivä käytiin tutkimassa oliko isäntä muuttanut mielipidettään. Mitään muuta ei olisi tarvittu kuin ynähdys tai päännyökkäys ja hänet olisi vapautettu, siirretty navetan ulkopuolelle, annettu käteen tulitikut ja bensakanisteri ja käsketty sytyttää.  

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com