27.9.2016

Wabi-sabi on japanilaisen estetiikan käsite, joka kuvataan epätäydellisyydessä, keskeneräisyydessä ja häviävyydessä olevaksi kauneudeksi sekä yksinkertaisuuden ihannoimiseksi.
 
Kyselin kaverilta "Netlabels killing music industry" FB-ryhmästä. Hän myönsi olevansa ryhmän perustaja. Netlabelit ovat Illuminatille vaikeasti läpsittäviä kärpäsiä määränsä puolesta. Jos ne voitaisiin tuhota, ne tuhottaisiin. Mitään kilpailua ne eivät muodosta hegemonialle. Ilman resursseja voi tehdä hyvin vain tiettyjä rajattuja asioita.
  
Yhä vapaampi on maailmamme. Siksi siinä on yhä vähemmän todellisia vaihtoehtoja: sitä missä on kasvua ja potentiaalia, kaikki kukoistukseen tarvittavat hivenaineet.
  
Kahdenkymmenen vuoden herpaantumattomalla tarkkailulla olen saanut selville sen, että paljon kyselty "Venäjän etu" on vain kukoistus. Venäjän tarkoitus on pyrkiä kukoistuksen tilaan sellaisilla keinoilla, että kukoistus voisi kasvaa ja laajentua ja luoda synergiavaikutusta myös muualle, parhaassa tapauksessa koko planeetalle. 
  
Mutta kun kukka kukkii, se on aggressio. Resursseja ei säästetä kilpailevien kukoistuspyrkimysten myrkyttämiseksi, ainakin jos Yhdysvalloilta asiaa kysytään.
  
Kilpailevan kukoistuksen ajatus, toinen kukka aavikolla, se on pahinta täydellisen tyhjyyden jälkeen. Kaunista on yksi kukka aavikolla, painajaismaista kaksi. 
 
Siksi epätäydelliset kaupungit tulee hävittää. Vain täydellinen kaupunki saa olla olemassa, vain sille on rajattomasti tilaa aavikolla. Täydellisessä kaupungissa on täydellistä kokonaisuus ja jokainen yksityiskohta. Ne ovat olemassa ainoalla mahdollisella tavalla. Koska ihminen on Jumalan kuva, voi kuva olla vain yhdenlainen. Jumalan kuva asuu kaupungissa ja kaupunki voi olla vain yhdenlainen. Pahin rutto täydellisen tyhjyyden jälkeen aavikolla on vaihtoehdon esittäminen. 
 

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com