4.9.2016

Kirjoittamisen lopettaminen olisi ollut mahdollista, jos hän vain olisi tyynesti kyennyt ohittamaan aiheista suurimman. Samalla hän olisi lakannut itse olemasta tuo aihe. Energiavampyrismikin olisi silloin tullut tiensä päähän. Energiaa olisi jäänyt kirjoittamisesta toipumiseen.

Aamulla kello viisi hän oli ilmeisesti taas hyökkäyksen kohteena. Karmeinta oli tämä herääminen hyökkäykseen. Aina silloin satanisti Schreck muisti: taitava entiteetti olisi tappanut hänet jo parissa viikossa. Kysymys ei ollut taitavista entiteeteistä. Nämä hyökkäykset kuuluivat lievimpään hyökkäyskategoriaan: energetic impact. Hänen tahtonsa ja mielipiteensä oli siinä taivuttamisen kohteena. Ikään kuin hänen sielustaan olisi käyty kamppailua lakkaamatta ja loputtomasti.
 
Kirjoittamisesta ei syntynyt hänelle mustelmia, sisäisiä verenvuotoja ja muuta sellaista tavallisesti kirjoittamiseen liittyvää. Hän yliviivasi muutaman tekstikohdan ja otti jääkylmän suihkun. Kroppa kuristui, mutta hän koetti olla kiinnittämättä siihen huomiota. Tällaista kidutuksenkestokoulutusta ei saa mistään muusta asiasta kuin kirjoittamisesta.
   
Kestän kyllä ajatteli satanisti Schreck kauniissa ja avarassa klassikon mielessään. Hänen suuressa vartalossaan oli paljon verta imettäväksi, paljon energiaa vampyroitavaksi. Elementaalit siellä vain jatkoivat riehumistaan. Epämiellyttävää. Hän tiesi että tämä episodi saisi pian päätöksensä, kunhan hän vain luopuisi aiheesta, joka on suurin, kaunein, lumovoimaisin ja ihmeellisin mitä universumissa on. Sitä varten täytyi kasvattaa tahdonvoimaa.
 
Hän koetti taas mennä nukkumaan. Unilääkkeitäkin olisi ollut tarjolla. Ällötti. Hän tunsi olevansa purettu maatuska, jonka sisällä oli joogi ja useampia miniuniversumeja. Hän ajatteli kirjoittamisen lopettamista kostona maailmalle. Mutta kosto on metodi ja sellaisena hyödyllinen vain silloin kun sen avulla saattoi saada laajempaa ja pysyvämpää pelotevaikutusta. Satanistit kyllä arvostavat sellaista kykyä kostaa, että sen tulemisen varmuudesta ja voimasta ei kukaan voi olla suojassa tai epävarma. Amuletti toimi porttina jonka kautta koston henget olivat häneen kytköksissä joka hetki.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com