24.9.2016

FASISMINVASTUSTAJAPELLET

Ihmiset ovat niin hassuja ja banaalin ristiriitaisia. Nytkin tämän poliittiseksi murhaksi väitetyn väkivallanteon yhteydessä ihmiset, joilla ei ole pidäkkeitä venäjävihassaan vastustavat huutaen fasismia ja vaativat ääriliikkeiden kieltämistä. Jos heidän äänensä ei nouse kovaksi, mitään ei tapahdu. Jos heidän äänensä nousee todelliseksi ja kovaksi, mitä luulette että tapahtuu?
  
Ei tarvitse olla suuri psykologi osatakseen kertoa mitä tapahtuu. Venäjän uhkakuva vain tehdään jotenkin (false flag tekniikat on pitkälle hiottuja) konkreettisemmaksi. Senpä jälkeen ääriliikkeiden vastustajille ei jää muuta neuvoa kuin yhtyä jonkinlaiseen ääriliikkeeseen, avautua ääriajattelulle. Terrorismin kohteeksi joutuminen avaa mieltä ääriajattelulle. Ihmettelisin, jos ilmiselvästi mieletön suunnitelma maahanmuutosta ei paljastuisi fasismin ennakkokatalyytiksi.

Niiden sanastossa, jotka ovat heränneet epäilemään maahantuonnin takana olevia agendoja, on vakiintunut termi "suvakki". Suvakki on fasismia katalysoiva toimija, jonka tarkoitushakuisuus tai ajattelemattomuus kiihdyttää fasistisia prosesseja. Suvakkia ei häritse vihatuonti Ruotsista, se joka välittyy Suomeen nopeimmin täkäläisen ruotsinkielisen median kautta. Perinteinen ruotsalainen ryssäviha on paketoitu kauniiseen pakettiin: Ihmisoikeudet. Suvakit vastustavat ja vihaavat äänekkäästi. Venäjänviha näkyy heidän palstoilla avoimesti. "Peli poikki - Rikotaan hiljaisuus" ei tarkoita mitään. He jo ovat äänessä enemmän kuin kukaan muu. Eikä heidän äänenssäolo lisää yhtään tietoisuutta fasismin mekanismista. Obaman sodat eivät heitä häiritse, päinvastoin. Obama on heille pyhimys.
    
Konsaan tämän vaiheen herännäisvastustajat eivät pysty käsittelemään sen terrorin mekanismia, jolla Ukrainan kaltaiset sisäpoliittiset tilanteet on ladattu alulle. Heillä ei ole käsitystä mitä Kiovan Maidanilla tapahtui. Kuka maksoi väkijoukkoa ampuvat sniperit ja niin edelleen. Heillä ei ole käsitystä siitä millä keinoilla tulehdus saadaan edelleen jatkumaan. He luulevat olevansa turvallisen tiedon varassa ja itse fyysisesti turvassa, turvassa viruksilta ja säteilyltä, jotka sotatoimialueelta leviävät ympäristöön. He eivät ota lähellä olevaa vaaraa todesta.
   
Siksi heidän kohtalonsa voi olla ennemmin tai myöhemmin Ukrainan kohtalo. He eivät suhtaudu asiaan vastuullisesti. He eivät kysy ja analysoi vakavasti. He eivät avaa silmiään aivan toisen tason manipulaatiolle kuin katuväkivalta. He eivät analysoi itseään, vaan vahvistavat henkilökohtaisia egoistisia torjuntajärjestelmiä. He eivät käsitä millaisista vahvoista traumatoiston kahvoista fasismi heihin tarttuu kriisitilanteessa. Katuväkivalta on aina näytellyt pientä roolia OIKEASTI fasistisessa pelikuviossa.
   
Huomion kiinnittäminen katuhörhelöintin on hämäys jonka tarkoituksena on viedä huomio kulisseissa tapahtuvalta liikkeeltä. Sen pelottavuutta lehdistökin heijastelee miltei varoen. Tässä hyvässä blogikirjoituksessa aiheesta vakavasti huolestunut Timo Vihavainen sanoo, että Helsingin Sanomat ei "sentään ainakaan vielä päätä sitä, mitä tässä maassa tehdään". Tuossa on kolme varausta: "sentään ainakaan vielä".
  
Se asia tullaan katsomaan kuka tässä maassa päättää. Se jolla on synkin, pidäkkeettöminen ja valhekoneistoltaan metodisin Venäjäviha aseenaan on usein sisäpoliittisesti voittanut. Faktaa ei pidä tolkullisen ihmisen kieltää tai vähätellä. Ukrainan tilanne toteutuu Suomessa nopeasti, jos pahin sairaus uusii. Tolkulliset ovat nyt vastuussa. Tässä vaiheessa salainen yhteistyö on ainoa toimintatapa. Fasismin suhteen asian laajuuden ja perustavuuden hiljainen tiedostaminen on tärkempää kuin näkyvä ja kuuluva vastustaminen. Avoin provosoiva vastustaminen ei välttämättä lisää tietoisuutta, mutta pahentaa asiaa heti. Tietoisuutta pitää levittää vain niille, joilla on edellytykset omaksua se oikein, muu on tässä vaiheessa turhaa.  
    
Jeesus antoi neuvon: "Älä vastusta pahaa". Tähän kehotukseen sisältyy hyvän ja pahan ymmärtämisen syvin salaisuus, jonka käsittämistä nyt kysytään laajasti. Me emme vielä tiedä mitä nämä sanat tarkoittavat vai tarkoittavatko ne mitään. Paha on äärimmäistä, pysähtymätöntä, kasvavaa egoismia, joka syö lopulta kaiken, myös itsensä. 

1 kommentti:

Sven Laakso kirjoitti...

"KATSOKAA KARTAA!

TV ykkösen A-studiossa (21.9) puhuttiin Itämeren turvallisuustilanteen muuttumisesta. Keskustelijoina oli Kokoomuksesta, Vihreistä ja Vasemmistoliitosta. Vain Vasemmistosta oli puheenjohtaja, muut olivat riviporukoista. Satuitko näkemään, jos et, niin tässä siitä keskeinen havainto

Kaikki olivat herttaisen yksimielisiä siitä, että Itämeren alueen turvallisuus on heikentynyt Venäjän toimien seurauksena. Siksi ja muka Venäjän arvaamattomuuden vuoksi puolustusta ja läntistä yhteistyötä on vahvistettava. Kokoomuksen edustaja toisti moneen kertaan, että tästä olemme yksimielisiä, eikä soraääniä ollut, ei kuultu edes vasemmalta.

Kenenkään päähän ei pälkähtänyt, että Venäjällä on Itämerellä vain pienin pieni kaistale. Itämerta hallitsevat aivan muut maat, jotka ovat sallineet ensimmäisen kerran kautta aikojen valtameren takaisen miehittäjän tunkeutumisen Itämerelle ja rakentamaan Venäjän vastaiset sillanpääasemat maihinsa. Siis maihin, joilla on yhteistä maarajaa Venäjän kanssa.

Jokaisen luulisi tietävän, että USA on maailman aggressiivisin ja vaarallisin maa. Sen aiheuttamat ihmishenkien menetykset Korean ja Vietnamin sodista lähtien ovat päätä huimaavat. Yksin Irakissa 2000-luvulla sen sotakone tappoi muutamassa vuodessa miljoonan irakilaista ja tappaminen jatkuu. Se on synnyttänyt mielettömät pakolaisvirrat. Ukrainan vallankaappauksen priimusmoottoreina olivat USA:n entinen varapresidentti Dick Cheney ja CIAn johtaja John Brennan esikuntineen. Ne havittelivat USA:lle Krimin sotasatamia. Vallankaappauksen seurauksena Ukrainasta on muuttanut/paennut Venäjälle yli miljoona ukrainalaista.

Kolmikosta kenenkään, ei edes Vasemmiston puheenjohtajan valtiotieteiden kandidaatti Li Anderssonin, mieleen juolahtanut, että paras turvallisuustae on hyvät ja luottamukselliset naapuruus-suhteet kaikkiin maihin ja Suomen tapauksessa ennen muuta naapuriin, jonka kanssa on 1400 kilometriä yhteistä maarajaa. Yksikään ei välittänyt tai tuntenut kokoomuslaisen presidentin J. K. Paasikiven sodan jälkeen pistämättömästä toteamuksesta; ulkopolitiikassa Suomen kannattaa katsoa karttaa!

Jos Suomen tai Nato-Suomen ja Venäjän välille saataisiin aikaan aseellinen konflikti, sota, niin kokonaan riippumatta siitä kuka sen voittaisi, Suomi joka tapauksessa häviäisi, se jyrättäisiin maan tasalle. Siksi Venäjän kanssa kannattaa luoda hyvät ja luottamukselliset rauhan turvaavat naapurisuhteet. Vain siten ja vakaissa rauhanoloissa Suomi on aina voittava osapuoli."

Kai Kontturi

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com