8.8.2016

RUOTSALAINEN KANSALLISSOSIALISMI SUOMESSA

Ruotsalainen kansallissosialismi suomessa tarkoittaisi suomeksi sanottuna sitä että suomalaiset vanhukset jätetään hoitamatta. Luonnonsuojelu, yhdistyneenä ruotsalaiseen kansallissosialismiin, tarkoittaisi sitä, että ensin hoidetaan ruotsalainen ihminen, sitten kaikki luonnossa oleva jokaiseen sauvatumaiseen ameebaan asti ja sitten vasta suomalainen ihminen. Ruostalainen kansallissosialismi Suomessa tarkoittaisi sitä, että hyvinvointiyhteiskunta ajetaan Suomessa alas kun se samaan aikaan nostetaan Ruotsissa ylös.
  
Ruotsalaisen kansallissosialismin Suomessa tekisivät suomalaiset ihmiset. 
  
On samantekevää mitä puhutaan. Meillä on media juuri siksi, ettei millään puhutulla ja esitetyllä olisi suhdetta todelliseen. On ironista, miten paljon jotkut asiat ovat todellisuudessa paremmin kuin mediassa tai salaliittoteorioissa väitetään. Jotkut asiat taas ovat paljon huonommin. Et voi tietää, ellet kasto itse todellisuutta. Toimittajat, kirjailijat ja taiteilijat eivät enää tee sitä puolestasi. Heille ei makseta siitä. Tulosrahoitteisena yliopisto ei enää tule tekemään sitä puolestasi. Se tuottaa vain sellaisia tuloksia, joista sille maksetaan. Se ei mittaa mitään, sen mittari on irti todellisuudesta. Se tuottaa tieteellisellä tarkkuudella hiottua propagandaa ja kaikista tiivistyneintä hermomyrkkyä. Sen tehtävä on tutkia syvältä ja piilottaa valhe sinne, mihin muut eivät pääse. Tätäkään et voi tietää, ellet itse näe. 
    
Heille maksetaan tabuin ohjatusta systemaattisesta vääristämisestä, jolla on hienovarainen tarkoitus saada ihmiset toimimaan vääristyneen todellisuuskuvan mukaisella tavalla. Miksi en uskoisi näin. Omatunto on näissä yhteyksissä käytöstä poistunut konsepti. Sitä ei ole kuin mystikoista niillä kahdella, joista toinen ei ole huijari.
  
Omantunnon ominaisuus on se, että se on alati hereillä. Se ei häikäisty vakuuttavastikaan esitetyistä valheista. Varsinkaan se ei sokaistu kiitoksesta tai imartelusta, kunniasta tai sen himosta (kunnianhimo on paheista vaarallisin, koska kunnianhimoinen on niin helppo kaataa). Omatunto on lopulta arvokkainta mitä voi olla, koska mitään ei varsinaisesti voi tietää. Omatunto ei voi olla vain yhden ihmisen henkilökohtainen ominaisuus, koska yksin ihminen nukahtaa aina (ks. Gurdjieff).

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com