25.8.2016

E.T. OLI PJOTR TSAIKOVSKIN NÄKÖINEN MIES

Pettikös se aina vai joka kerta vai koko ajan vai miten se oli? Kepun ja muun suomalaisen käytännön ero on siinä, että Kepun källit tulevat ilmi ja niitä päivitellään "rumina juttuina". Kaikki muukin on rumaa, mutta se ei tule ilmi, koska rikoskumppanit ovat niin ovelia operatiiveja.
 
Tietenkin Kepu pitää lakkauttaa, jos minulta kysytään. Mutta niin pitää lakkauttaa kaikki muukin kusetus -- ja Suomen itsenäisyys palauttaa. Piirtämättä nyt pilakuvaa Väyrysestä "Minä Kekkonen!".
 
Muotoilen siis oman teesini siitä mitä pitäisi tehdä: itsenäisyyden palauttamisen alku on järjen hivenen palauttamisen alku. Suomen järjettömyys, siis paradoksaalisuus (ks. Haavikko), siis ristiriitaisuus valtiona, johtuu siitä, että ruotsalaisten (sarkastisesti ja pahantahtoisesti) indoktrinoiman venäjävihan kivijalan tilalle ei ole löydetty mitään sellaista todellisempaa kiveä, johon valtion pidempi olemassaolo voisi perustua.
 
Meidän pitää oppia se perusläksy historiasta, että ruotsalainen on tohtori Mengelen kaltainen lääkäri, joka yrittää "parantaa" suomalaiset sinisilmäisiksi.
 
Emme me nyt voi vaan jatkaa sen toivomista, että tekemällä kaiken päin vastoin kuin venäläinen voisi tehdä kaiken oikein. Sen kertoo jo olympiamitalitilastotkin. Yleisihmisyys nyt vain on jotakin paljon korkeampaa kuin sen toivominen, että Jumala on JOKO TAI: meidän tai Venäläisten puolella. Että jompi kumpi kansakunta lakkaa olemasta. Siis: ei voi perustaa omaa olemassaoloaan vain siihen että joku toinen lakkaa olemasta, tekipä se toinen mitä hyvänsä.
    
Sellainen todellisempi, jota nyt etsivät ainakin ne, jotka mielivät jatkaa olemassaoloaan, on esimerkiksi: rakkaus. Rakkaus ei edellytä Toisen olemassaolon lakkaamista. Rakkaus on ikään kuin jotakin järkevää tästä indoktrinoidun ja analysoimattoman vihan pätsistä katsottuna.
 
Niinpä pitäisi ihan systemaattisesti vaihtaa vihantekijät rakkaudentekijöihin ja sitä myötä vihanteot rakkaudentekoihin.
 
Tämä onnistuu kun keksitään että psykoanalyysi on keksitty sata vuotta sitten ja on nyt kaikissa sivistyskansoissa äärimmäisen suosittu ja koko ajan suositumpi terveydenhoitomenetelmä.
  
Ei mikään monikulttuurisuuskaan onnistu, elleivät ne monet kulttuurit kykene löytämään itsestään sen verran yleisinhimillistä kaunista rakastettavuutta, että niitä onnistuisi rakastaa.
 Tulevaisuuden ihminen, se joka aikakoneella matkustaa luoksemme satatuhatta valovuotta ei luultavasti ole E.T:n näköinen seksuaalisesti kyvytön friikki vaan pikemmin Pjotr Tšaikovskin näköinen mies.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com