31.8.2016

KYKLOOPPIJUMALAT

Mistä me olisimme voineet tietää ettei jumala enää ollut sinivalas vaan suuri hyönteinen. Yöperhosenkasvoisen jumalan ilmetymiseen eivät kaikki ihmiset tarvitse substanssia. Eikä jumala kaikille substansien käyttäjille ilmesty. Mutta se on varmaa, että läntinen kirkko on tähdännyt kaksi tuhatta vuotta ihmisen eristämiseen omasta voimastaan.

Kirkko luo pyhälle paikalle rajan ja muurin. Se liittää rajaan poistovoiman ja pyhittää toisen haitallisista äärimmäisyyksistä. Toisen äärimmäisyyden se demonisoi. Ja siellä missä pyhä paikka ja kultainen keskitie, kulkee kartettava muuri. Tätä kaavaa voi kutsua myös ihmisluonnon kaavaksi, mutta yhtä kaikki se on pelkkä kaava, eikä sillä ole tekemistä jumalallisen kanssa. Se on totuuden tunnistamattomaksi väärentämällä luonut sielunvihollisen eli Saatanan. Kirkko on tehnyt jumalalliselle lobotomian ja siitä toimituksesta on syntynyt kaksi hillitöntä epäsikiötä: Jumala ja Saatana. Ne ovat kumpikin ihmisen puolikkaiden jumalia, kyklooppijumalia. Toisesta etsit turvaa vapisten sokaisemalla toisen silmäsi. Toinen puolesi tuhoutuu aina etkä kokonaisihmisyydestä koskaan ymmärrä mitään.
  
Tämän tuhoavuuden takia sisäisestä elämästä on saatu vain haaveilla eliitin kontrollissa. Itse elämä, sielun kasvuvoiman ja kukoistuksen merkityksessä, on ollut ja yhä on kiellettyä, kiistettyä, vain eliitille itselleen varattua. Se on kasvun monopoli. Eliitti on jo 300-luvun lopulla mustan magian keinoin varastanut ihmisiltä sielun, mistä nämä nyt kaikkialla palavat niin kauniit kirkot meitä muistuttavat.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com