3.6.2016

TOIMITTAJAT JA MUSTA MAGIA

Satanismia on valkoista ja mustaa. Valkoinen keskittyy oman voiman kasvattamiseen omalla voimalla ja täydellisellä riippumattomuudella. Musta satanismi kasvattaa valtaa toisiin ihmisiin toisten voimaa hyväksikäyttämällä. Musta satanismi on riippuvainen massamediaa seuraavasta lypsykarjasta, "opetuslapsista", psykoanalyysiä käymättömistä itsepettureista ja muista huijattavista. Mustan satanismin harjoittajat eivät myönnä olevansa riippuvaisia toisista ihmisistä. He esiintyvät yksilöllisinä ajattelijoina, joilla on uhrautuvat ja vilpittömät "sananavapauden" ja "ihmisoikeuksien" esitaistelijan motiivit.


Mutta missä ovat nämä esitaisteilijat ja avoimuuden airueet nytkin kun pitäisi nousta puolustamaan kollegaa, Pekka Ervastia, joka on kirjoittanut tosiasioita Suomesta. Miksi nämä ihmisyyden puolustajat ja kaksinaamaiset lärpäkkeet ovat näin avoimesti sidonnaisia poliittiseen sisältöön. Miksi he eivät silmänlumeeksi vaivaudu vaikuttamaan todella aidoilta? No kun ei siitä makseta.


He ovat muiden, toisten ihmisten, yleisönsä voiman imijöinä, vampyyreitä.
   
Yksilön toiseen kohdistama energiavampyrismi on melko helppo havaita. Vaikka imisi energiaa häviävän pieniä määriä kerrallaan, se tulee ajan mittaan havaituksi. Paljon vaikeampi on havaita tämä massojen energioita ohjaava ja imevä mikroelektroninen vampyrismi. Se on hyvin intergroitua transistorielektroniikkaa, siinä missä kreivi Dracula oli rehellinen lamppujohto. 
 Huomaan usein miettiväni, onko tulkittava niin, että kaikki suomalaiset toimittajat ovat nykyään tietoisesti mustia satanisteja? Vai onko heidän joukossaan vielä joku joka ei ole ns. "herännyt"? Syöpään kuolleista nuorista toimittajista ei varmaankaan ole pulaa. Syöpähän on ilmeisesti kominen sairaus joka iskee juuri tämän tietoisuuden tason kuolioon.  


   
Gurdjieff puhui vielä konemaisista massoista, konemaisista yksilöistä, jotka eivät olleet "heränneet". Meidän aikakaudella monet ovat jo "heränneet", vaikkei siltä vaikuta. Monien herääminen on naamioitua. Satanistiset toimittajat ovat unilukkareita, mutta hyvin tietoisia sellaisia. Naamion turvista he harjoittavat tietoista mustaa magiaa ja satanismia. Julkisuus on heille pimeä rituaali. Rituaalinen päänsekoittaminen johtaa parhaimmillaan verenvuodatukseen tai sotatilaan. Ei mustaa satanistia voi enempää enää "herättää". Hän tietää mitä tekee ja mihin se johtaa.
  
Ihmisten loputon "herättely" perustuu väärään tilanneanalyysiin, joka on tehty tietoisesti väärin ja jota ylläpidetään hokemalla unettavia iskulauseita. Massojen "herättely" on inhibiittoriopetusta. Sen tarkoitus on hidastaa oppilaan kehitystä. Heräämättömiä täällä on enää herätysliikkeiden piirissä.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com