1.6.2016

INHIBITTORITIETOISUUDET

Oikeistolainen maailmankuva johtaa yhteiskunnissa lopulta okkulttiseen sotatilaan.

Gurdjieff ei kovin suoraan puhu okkultiasta. Nykyihmiselle, joka mitä todennäköisemmin kärsii energiavuodoista, pitkäpiimäinen "työskentely itsen kanssa" ilman tehokkaimpia mahdollisia apuvälineitä tilannearvioon, on paitsi ajan hukkaa myös heikentävää. Inhibiittorimaiset opettajat pyrkivät hidastamaan tarkoitettua reaktiota. Inhibiittori on ajanpelaajalle tärkeä työkalu.
 
Yksi seremonia lääkekatalyytillä paljastaa tosiasioita erilaisella intensiteetillä kuin pelkkä istuminen. Turha helvetissä on istua montaa kertaa. Pian energiataklaajat pitävät alivoimaisen poissa holotrooppisuuden keskikenttävyöhykkeeltä.
  
G-työskentely voi nyt vaikuttaa inhibiittorimaiselta. Kuin uskonnot, jotka kraanavettä laimeampina tarjoavat nollatutkimusta maailmankaikkeudesta. Inhibiittoritietoisuudet hämääväät hitaasti, kerta toisensa jälkeen, kuin migreeni tai poliittinen keskustelu, joiden suojassa energiavampyrismi puhtaaksiviljeltyy.
 
Energiavuoto estää kehittymisen. G-työ (jota kuitenkin pidän metodisesti tärkenä ja oikeansuuntaisena, kunhan työ perustuu alkuperäisiin opetuksiin) ei anna vahvoja välineitä satanismia ja noituutta vastaan. Uskaltaako nykyään lastaan kouluun päästää ennen kuin tältä on kuulusteltu englantilaisen noituuden perustaidot?

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com