19.5.2016

SE OLI PORTTI

Satanismia pitää oikein opiskella, jotta osaisi riittävästi arvostaa sitä, jos tulee kohdelluksi ihmisenä, eikä hyväksikäytettävänä vety-24 utareena. Mitä kypsemmäksi tulee satanismin aikakausi, sen harvemmassa on näitä kokemuksia.
    
Selasin tänään kursorisesti kymmenen uusinta New Scientist -lehteä. En oppinut yhtään mitään uutta, mutta se kävi selväksi, että kaikki on oikein: olemme nyt vety-48 -todellisuutemme saturoitumistilassa. Tiede on kartoittanut koko tämän vety-48 virtuaalimaailman. Me voimme vain luoda virtuaalisia maailmoja, jotka resonoivat mahdollisimman täydellisesti typpi-24 kokemustemme kanssa. Voimme luoda nyt turvallisesti siirtymätien vety-48 virtuaalitodellisuudesta vety-24 virtuaalitodellisuuteen. Tämä on se tie, jota voimme edetä. Kenties avaruusteknologian kehittyessa voimme löytää lisää virtuaalisia vety-48 maailmoja, mutta se ei ehkä ole kovin olennaista meidän kannalta. 

Maailmassa on vallalla milloin mikäkin, mutta valtaa pitää aina samat henkilöt. On turha odottaa vapahdusta siitä, että aikakauden muutos tai jokin vallankumous nostaisi mystikon äkkiä saatanalliselle valtaistuimelle, jossa hän vapisisi kuin pieni orava. Valta on vety-48 asia. Mystikko ja sielu on vety-24-12-6 asia.
  
Katso maailmaa. Se on kaunis. Siinä kaikki. Älä etsi siitä HD-ominaisuutta tai merkkejä korkeammasta todellisuudesta. Sellaisia merkkejä raaputtaa vain ihminen. Eivätkä ne merkitse mitään eivätkä vie minnekään.  
  
Punainen matto. Sukututkimus ja sukulinjan korostaminen on sama asia, kuin jos Pacman ei olisi kiinnostunut pelaamisesta vaan vanhentuneiden peliversioiden luetteloinnista ja vanhojen näyttöjen Pacman-ukkojen grafiikan vertailusta. En tiedä mitä järkeä siinä voisi olla. Ensimmäisten Pacman pelilabyrinttien käytävillä leijuu hyvin vähän mitään eetterimäiseltä vaikuttavaa "ainetta". Pixellit ovat läpikotaisin vety-48.
 
Muuntuminen tarkoittaa biologisen organismin voimakasta vuorovaikutusta vety-48 ja vety-24 tasoilla, mutta myös muilla tasoilla.
 


Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com