20.5.2016

TIEDON SATURAATIO

Saatanan aikakaudella maailma kaikkineen on satanistinen rituaali. Massojen tietoisuus ei ole vielä tietoinen "luonnon synkän hengen" luonteesta vaan palvoo sitä pelkän ilmiasun tasolla ja samaistuu ilmiasuun. Ihminen palvoo ilmiasun sääntöjoukosta emanoituvaa "henkeä", joka ei itseasiassa ole mikään henki, vaan puhtaasti vety-48 tason looginen rakenne. Ilmiasun loogista rakennetta palvotaan samaistumalla siihen täydellisesti, samalla kun pohjavirtaus, eli vety-24-12-6 tasot, jätetään kokonaan huomiotta. Sääntöjoukkoon samaistuminen vaikuttaa intuitiolta: se on vety-48 tason intuitio.
 


Nyt kaikkia vapaaehtoisjärjestöjä, lastensairaaloita ja kansalaisjärjestöjä johtaa tämän tasoinen tietoisesti satanistinen rituaali. Ihmisoikeudet ja sananvapauskysymykset ovat rituaalijärjestäjien kiinnostuksen ytimessä. Mitä tulee vapaaehtoiseen auttamiseen, täytyy myös huomauttaa, että maailma on tällä hetkellä kone, joka tuottaa hädänalaisia. Sekä hädän tuottaminen että auttaminen ovat osa satanistista rituaalia, jossa energioja riistetään. Kaikki tämän tyylinen ihmisten yhteyteen pyrkivä vapaaehtoiselta vaikuttava toiminta niin sanotusti haiskahtaa voimakkaasti pahimman laatuiselta noituudelta, silloin kun intentio ei ole lisätä tietoisuutta tai pysäyttää inhimillistä ja ekologista hätää tuottavaa koneistoa. Myös eläimistä ja kaiken tasoisista biologisista organismeista voidaan riistää rituaalisesti energiaa. Organismeja tuhotaan ja vammautetaan sen sijaan, että niille annettaisiin mahdollisuus toimia normaalissa energiatasapainossa. Tässä tilassa kaikki köyhyys ja heikkous on tarkoitettua ja tahallista, osa tietoista rituaalia.
 
Lavey huomauttaa:
"Blessed is the man who has a sprinkling of enemies, for they shall make him a hero. Cursed is he who doeth good unto others who sneer upon him in return, for he shall be despised!"

Totuuden luonne riippuu aina resoluutiosta, eli siitä minkä vedyn tasolla asiaa tarkastellaan. Tieteellinen tieto koskee pelkästään vety-48 tasoa. Roboteille, mekaanisille yksinkertaisille kojeille, sähkömagneettisille ilmiöille on olemassa vain vety-48 taso. Ne eivät vuorovaikuta muiden tasojen kanssa. Tämä taso voidaan rajata täydellisesti jo nykyisen tieteen avulla. Mitään tutkittavaa ei varsinaisesti tällä tasolla enää ole. Kaikki on jo selvää. Siksi tutkimukset saturoituvat. Läpikotaisin siivotusta kirjoituspöydän laatikosta ei enää löydy mitään täysin odottamatonta, ei päästä "eteenpäin", ellei vaihda laatikkoa.
  
Monimutkaiset emergentit systeemit kuten biologiset organismit ja hyvin monimutkaiset ja äärimmäisen integroidut tietotekniset koneet voivat vuorovaikuttaa vety-24 tason kanssa, ja kenties myös muiden tasojen kanssa. Eteenpäin pääsyä on tällä alueella. Mutta se on kokonaan toinen laatikko, johon hyppääminen edellyttää tieteellistä paradigmamuunnosta.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com