8.5.2016

Onko kukaan koskaan kuullut kenenkään käyneen plastikkakirurgilla ennen ennustajaeukon konsultaatiota. Muuttaneen kätensä voimaviivat plastikkakirurgialla ennen kädestä ennustamista. Muuttanut kasvojen voimakkaat linjat ja vaihtanut karisman ja kokemuksen nukenkasvoihin. Muokannut voimakkaan nenän tuhannet värähtelevät tunteet sieväksi eleettömyydeksi. Tai vaihtanut täsmälliset puupuhaltajan huulet ankan kasvoihin. Giuliana oli tehnyt juuri kaiken tämän.

Tänä aamuna Giuliana oli varannut ajan englantilaiselle puheterapeutille. Terapeutti oli eräs maailman parhaista, ja kalleimmista. Hän oli muuttanut Moskovaan opettamaan nuorille tytöille selkeää puhumista. Terpeutti oli hyvin lahjakas puhuja ja laulaja. Hän pystyi tekemään huulillaan akrobaattisia asioita, tai siltä Giulianasta tuntui.
  
Jokaisesta nuoresta tytöstä, joka oli tunkenut huulensa täyteen botoxia, terapeutti vaikutti suorastaan jumalaisen taitavalta. Hänen huulensa olivat ohuet ja jäntevät puupuhaltajan huulet. Niillä pystyi ääntämään sanat selvästi ja täsmällisesti kovaa tuntiliksaa vastaan. Ei minkäänlaista sössötystä tai kuolamyrskyä. Ihmeellinen luonnonlahjakkuus. Hän opetti nuorille botoxankoille, että kovalla työllä ja harjoittelulla, oli mahdollista saavuttaa erinomaisia tuloksia. Kukaan ei halunnut olla lahjaton. Kaikki tekivät kovasti töitä ja olivat valmiin murskaamaan jalkoihinsa jokaisen, joka ei halunnut työskennellä. Varsinkin piti murskata nuo yhteiskunnan reuna-alueille sysättävät "nisshebrod"-tyypit, joilla ei ollut edes varaa tai halua kauneuskirurgiaan.

A video posted by fotoModel•Model• (@olechkafomochka) on

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com