17.5.2016

KARNEVAALIPÄIVÄ KESKITYSLEIRILLÄ

Satanismin oikea ymmärtäminen on poistaa siitä turha rienaavuus ja retoriikka, sitten asettaa sen tosimaailmaan liittyvä sisältö elävään dialogiin esoterian, kuten juuri Gurdjieffin oppien ja kristillisen mystiikan kanssa. Se olisi keskitysleirin karnevalisointia. Kristuksen ja Saatanan sovinto ja hedelmällinen yhteistyö (reconsiliation).
 
Itse olen aina nähnyt Nietzschen filosofiaan puettuna satanistina, jota akateemikot yrittävät pelastaa humanistiksi. Samat "humanistit" kieltävät mystiikan LaVeyltä (salaa) oppimillaan tekniikoilla. Luulen että aika monen nietzscheläisen humanismi rajoittuu LaVeyn ulkolukuun ja ns. kanonisoidun kirjallisuuden nopeaan pläräämiseen. Mitä ihmeen merkitystä on ranskalaisella filosofialla väkevän satanismin rinnalla? Ei muuta kuin peittävä, naamioiva merkitys. 
  
Satanismi ei ole humanismia. Sillä on humanismin maastopuku. Maastopuvun alta paljastuu natsin koppalakki. Nietzschen näkeminen mustan magian kautta on täysin perusteltua. Kun natsit riisuivat Nietzscheltä maastopuvun, sitä pidettiin väärennöksenä. Satanismista voisi tulla oikeaa humanismia jos sen asettaisi elävään yhteyteen mystisen kokemuksen kanssa.
  
Mystinen kokemus villieläimen tavoin karttaa retoriikan sardonista totaalisen kieltämisen ilmanalaa, joka on satanismin tunnusmerkki. Satanisti ei keskustele, vaan hymyilee ylimielisesti. Tuohtumus ja vastaväitteet ovat sille nautinto sinänsä.
   
Satanistit eivät ole humanisteja. Satanistit ovat psyykkisiä vampyyreitä, hienovaraisesti naamioituja humanistiseen maastoon. Tavalla tai toisella he imevät energiansa sitä tuottavista organismeista. He pyörivät lakkaamatta niissä ympyröissä joista näitä uhreja löytyy. He osaavat kyllä valutta verta tippa kerrallaan. Parempi jos uhri ei tiedä olevansa lypsävä lehmä. He ovat tietoisesti ja hellittämättä samanlaisia kuin vastakkaisia yhtä jyrkkiä ja vähintään yhtä tuhoavia asenteita viljelevät jumaluskovaiset. He ovat ignoranssin tietoinen varjo. 
  
Sateenkaaren värinen myrkkysammakko loikkii kadulla. Kerjäläisestä satanisti ei saa pisaraakaan herumaan. Satanisti kutsuu kerjäläistä psyykkiseksi vampyyriksi.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com