20.5.2016

ORWELLIN SUOMEN HUIKEA HINTALAPPU

Pakolaisilmiö on osa satanistista tuhoamisrituaalia. LaVeyllä on sanottavaa tästä auttamis- ja syyllistämissatanismista. Voi kysyä miten pitkälle paasikivikekkonen "neutraalisuus on jumalamme" politiikka voi kantaa. Voiko muka neutraalisuus, epäfokus, olla kansakunnan pysyvä jumala tai filosofia. Ehkä ei voi.
 
Voi olla että myytti Suomen kansasta, joka elää ikuisesti rajalla ja äärettömässä geopoliittisten mannerlaattojen paineessa, on kertakaikkiaan kuvitteellinen. Orwellin Suomessa timantitkin murenevat ja haihtuvat pölynä ilmaan.
   
Orwellaisten imperiumien raja-vyöhykkeillä ei lähtökohtaisesti ole inhimillistä elämää. On vain sotilaita ja sotilaiden viihdettä. Tietenkään ei ole sivistystä tai peruspalveluita muille kuin sotilaille. Mikään kansa ei voi olla tuomittu elämään sellaisella alueella.


Yksilöt pyrkivät kohti imperiumiytimiä, polarisaation voimat ovat demilitarisoiduilla vyöhykkeillä timantinjauhavia.
Maailman voimasuhteet näyttävät johtavan siihen, että venäläinen sivilisaatio (Eurasia) painetaan itään. Pietari autioituu rajavyöhykkeen sotilastukikohdaksi. Koko Euroopan puoleinen Venäjä täytetään ydinaseilla ja pommikoneilla. Avaruussodankäyntiteknologiat ovat mustahevonen. Venäjä kytkeytyy Kiinaan ja euroopanpuoleinen alue jää lähinnä sotilaalliseksi puskurialueeksi. Venäjä ja koko aasia suuntaa Eurooppaan futuristisen noituuden koskaan raukeamattoman superkirouksen.
 
Tällä projektilla tulee olemaan huikea hintalappu.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com