17.5.2016

TROLLITUNNISTIN

Neuvostoliiton hajoamisesta alkoi prosessi, jossa Yhdysvallat ja Nato askel kerrallaan pyrkii lisäämään kuristusotetta Venäjän ympärillä. Tässä pitäisi riittää viittaus siihen nettimeemikuvaan, joka esittää Yhdysvaltain sotilastukikohtia Venäjän ympärillä. Sanotaan, että entiset Neuvostoliiton läntiset osat suorastaan vaativat Naton sotilaallista läsnäoloa turvakseen. Ukraina todistaa, että sitä ei pitäisi niin halukkaasti tarjota. 
   
Tuntuvaa hegemonia häiritsee jo monia Yhdysvaltain kansalaisia, eurooppalaisista ja venäläisistä puhumatta. Naton hegemonia ei ole hyvä ja turvallisuutta tasapainottava asia maailmassa. 
  
Vakavassa keskustelussa vastakkaisetkin näkökulmat tulisi asemoida sillä tavalla objektiivisesti ja ajankohtaisesti, että ne voi tunnistaa vilpittömäksi tilannearvioksi. Mutta diplomatian on korvannut satanismi:


"Love your enemies and do good to them that hate and use you—is this not the despicable philosophy of the spaniel that rolls upon its back when kicked?" LaVey

 Anton Lavey puhuu mustassa magiassa tuhoamisen rituaalista. Nykyinen venäjänvastainen toiminta on tuhorituaalin valmistelua. Päämääränä on Venäjän sisäinen sekasorto. Neuvostoliiton tuhoaminen oli tuhorituaali myös. II maailmansota oli tietoinen satanistinen tuhorituaali. II maailmansodassa tuhoaminen suuntautui Neuvostoliittoon. Muutakin siinä meni. Stalin noiduttiin osaksi tätä tuhorituaalia, kuten Bulgakov kuvaa. Neivostoliitto lopulta hajosi vammoihinsa.
   
Vilpittömän tilannearvion puuttuessa ja viholliskuvia maalatessa toistetaan valheita. Niillä voi asemoida itsensä tietoisen rituaaliyleisön asemaan. Trollihälytin laukeaa. Trollit kuvaavat todellisuudeksi tilanteen, joka poikkeaa todellisuudesta olennaisesti. Nykyistä Venäjään liittyvää  keskustelua selittää paremmin Laveyn The Satanic Bible kuin Kommunismin musta kirja:
 
"The most dangerous of all enthroned lies is the hok’, the sanctified, the privileged lie the lie everyone believes to be a model truth. It is the fruitful mother of all other popular errors and delusions. It is a hydra-headed tree of unreason with a thousand roots. It is a social cancer!
  
The lie that is known to be a lie is half eradicated, but the lie that even intelligent persons accept as fact—the lie that has been inculcated in a little child at its mother’s knee—is more dangerous to contend against than a creeping pestilence!
 
Popular lies have ever been the most potent enemies of personal liberty. There is only one way to deal with them: Cut them out to the very core, just as cancers. Exterminate them root and branch. Annihilate them, or they will us!"

 
Laveyn raamattu on 50 vuotta vanha teos. Asiat ovat kirjoittamisen jälkeen kehittyneet. Tilannearvion tekeminen on vaikeaa. On vaikea sanoa miten täydellinen Laveyn kirjassa ennustettu rakenne maailmassa jo on. Turvallinen veikkaus lienee se, että ainakin läntisessä maailmassa kaikki on läpikotaisin jo harmonisoitu osaksi Saatanismin arkkitehtuuria. 

 
Tässä satanimissa jota nykyisin todistamme erona LaVeyn satanismiin on se, että pelinappuloina eivät ole vahvat tai heikot yksilöt, vaan valtiokoneet ja valtioliitot. Kun satanismia harjoittaa valtiokone tai puolustusliitto ulkopolitiikkanaan, sen luonne yksilön näkökulmasta muuttuu ratkaisevasti. Itseasiassa institutionaalinen musta magia kääntyy jälleen kerran vahvaa yksilöä vastaan kuten katoliselle kirkolle ominainen hillittömyys (tasapainottomuus hengen ja lihan välillä), jota kristinuskoksi kutsutaan. Kun tällainen hyvin ehdoton kollektiivisen egoismin (mustan magian) muoto saa massat valtoihinsa käynnistyy tuhorituaali.  

"nykyinen putinilainen diktatuuri ei ole mikään pysyvä ilmiö vaan kehittyy pikku hiljaa demokratiaksi." 

Olen varma siitä, että Venäjä kehittyisi omalla tavallaan omassa universumissaan, prosessissaan ja kulttuurissaan ihan hyvin, itse määrittelemäänsä suuntaan. Vuosikymmenien viiveet ja epäsynkronit muuhun maailmaan pitää vain hyväksyä. Uskon että objektiivisen jaetun todellisuuden paine tuntuu Venäjällä hyvin ilman sotilaallista painostusta tai satanistisia rituaaleja. Olen paljon huolestuneempi arabimaailmasta kuin Venäjästä.
    
Tuhorituaalia tai muuta radikaalia Venäjän asioihin puuttumista en hyväksy. En hyväksy satanismia tai satanistisia toimintatapoja maailmanpolitiikassa, koska siitä ei ole paluuta. En missään tapauksessa hyväksy Yhdysvaltojen vastuutonta ja vaihtoehdotonta ulkopolitiikkaa. 
  
Fasismista puhuminen Venäjän kohdalla ei ole asiallista. Ymmärrän, että tarkoitushakuisesti ja vilpillisesti fasismin määritelmää sotkien voidaan nähdä Putinin Venäjällä fasistisia piirteitä. Tämä perustuu fasismi-käsitteen väärään analyysiin. Pidän itseäni fasismin asiantuntijana. Olen tutkinut fasismia aktiivisesti 30 vuotta. Olen matkustellut Putinin Venäjällä paljon. Ainoa varma asia, jonka voin sanoa, on se, että Putinin Venäjä ei ole fasistinen valtio. 
    
Mutta Venäjällä ilmenee fasismin kaltaista liikehdintää, ja yhteiskunnan sisällä on irrallisina fasismia ja satanistisia rituaaleja muistuttavia piirteitä. Nämä eivät ole valtiollisten instituutioiden aktiivisesti tukemia piirteitä. Venäjällä valtiovalta puuttuu niihin torjuvasti toimintakykynsä rajoissa. Juuri nämä toimet tulkitaan ristiriitaisesti "putinlaiseksi diktatuuriksi". Älyllissen järjestäytyneen rikollisuuden ajatuskulu on seuraavaa: koska ME Venäjälle tartutamme näitä tauteja, Venäjä ei voi olla taudeistamme vapaa, se torjuu niitä osana olemassaolonsa kamppailua, se on siis diktatuuri. Tällä logiikalla kaikki mikä kamppailee olemassaolosta hegemoniaa vastaa on diktatuuria. Venäjän sisäiset voimavaikutukset ovat niin moninaiset, että niin äärimmäisen epäreilut keinot, joita länsimaat Venäjään kohdistaa, aiheuttavat ilman muuta huolestuttavia piirteitä yhteiskunnassa. On koulupsykologiasta tuttu ilmiö, että kun ulkopuolelta kohdistettava paine on sairastuttavan kova, saavat ikävät ja autoritääriset ilmiöt enemmän jalansijaa ja vaikutusvaltaa organismin sisällä. Näiden ikävien piirteiden lisääntyminen on symmetristä seurausta länsimaiden toiminnasta. Uhrin syyttäminen on tässä tapauksessa samaa satanismia kuin muukin lännen venäjäpolitiikka. Se on älyllistä järjestäytynyttä rikollisuutta. Nämä piirteet ovat toistaiseksi olleet luonteeltaan lieveilmiöitä eivätkä minun käsitykseni mukaan millään tavalla saa tukea mistään Venäjän valtiollisesta intressistä. 
  

En sano näitä asioita siksi, että minulla olisi varmuus Venäjän poliittisista päätöksistä ja teoista nyt tai tulevaisuudessa. Sanon vain, että noituuden oppaat ylittävään mustan magian prosessiin Venäjän kanssa ei kannattaisi ryhtyä. Ei siksi, että Venäjä on niin voimakas ja paha itsessään, vaan siksi, että ydinasevaltiona Venäjä pystyy heijastamaan tällaisen voimankäytön takaisin voiman käyttäjään. Venäjällä kyllä tunnetaan nämä keinot, eivätkä ne tule tuottamaan minkäänlaisia toivottuja tai ennustettuja tuloksia. SIksi kaihtaisin vastuutonta ja varomatonta magian ja satanismin keinojen käyttöä suhteessa Venäjään, johon ne eivät tule millään tavalla tehoamaan. Kavahtaisin nykyisiä tavaksi tulleita puheita ja puuhia, joiden annetaan vapaasti tapahtua ja joihin monet heittävät innoissan vettä myllyyn, ymmärtämättä asian kaikkia puolia. Raukeaisin satanismin työssä.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com