20.4.2016

ITSEMUUMIOINTI KEINONA MEDIAA VASTAAN

Olen nyt kokeillut tapaa olla kommentoimatta tolkullisen ihmisen näkökulmasta 99% niistä kaikista huutavimmista älyttömyyksistä Suomen poliittisessa ilmastossa, jotka tunkevat mieleen siitä huolimatta, että pyrkii kaikilla keinoilla sulkeutumaan kaikilta vaikutteilta ja keskittymään vain itselle henkilökohtaisesti tärkeisiin asioihin.Tällaisella aivan täydellisellä kuurouttamisen ja sokeuttamisen itsemuumiointimenetelmällä saatetaan päästä siihen onnelliseen tilaan, että yhden päivän aikana on vain muutamia pahempia täydellisiä raivokohtauksia, joista ei vuoda blogiin kuin yksi tai kaksi suurempaa älähdystä. Voi olla päiviä, että tekstiä ei tule kuin kymmenkunta liuskaa.


Tätä minä kutsun blogitauoksi. Näin laiskalle ja passiiviselle ihmiselle, jolla ei ole mitään ambitioita tai riippuvuuksia ja jota sosiaalisen median touhotus ei kiinnosta, tämäkin on kieltämättä vaikeaa.

Eduskunnassa ahertaa kuitenkin tälläkin hetkellä muutama sata muurahaista, siitä huolimatta että minun tietoisuus on viisaampiin (kiusantekemisen ulkopuolisiin) asioihin kääntyneenä. He tekevät ns. työtään, kunnes parin vuoden päästä myöntävät, että se oli ns. virhe.


Voisikohan toimittajien ja poliitikkojen yhteiseltä propagandatehtaalta lakisääteisesti vaatia jonkinlaista työrauhauhaa yhteiskuntaan. Että vähennetään sitä kokeellisuutta siinä päämärrättömässä vittuilussa siihen mittaan asti, ettei tarvitse päätyönään olla reagoimassa. Olisi itseasiassa toivottavaa, että huonot päätökset ja valheellinen uutisointi jäisivät kokonaan pois. Entä jos ristisitte vain sormenne siellä?

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com