3.3.2016

SHAMAANIEN UNET

Terveyskeskusuudistus tarkoittaa sosiaalista katastrofia maakuntiin. Hallitus rankaisee sairaita sen jälkeen kun maan mieletön politiikka on sairastuttanut ihmiset.

Pentti Saarikoski osasi ennustaa tämän vuonna 1972: jos Neuvostoliitto hajoaa, Kokoomuksen valta tulee olemaan rajaton.

Ja mitä on Kokoomuksen valta? Se on ensinnäkin valtaa kaikkien muiden puolueiden yli soluttamalla ne. Toiseksi se on amerikkalaisen katolisuuden valtaa yli protestanttisuuden.

Kokoomuskatoliset ovat tuhoamassa protestanttisuuden "ruttoa". Tämä on tuhoamissota.

Kokoomuksen valta johtuu biologisesti riskitekijästä: moraaliton ja konnamainen ihmistyyppi on vahvistunut geneettisesti, kun taas sen luonnollisen vihollisen genetiikka on heikentynyt. Näin on Suomessa. Venäjällä päinvastoin ja siksi Venäjää pelätää: sama sairastunut biopolitiikka haluttaisiin sinnekin. 

Euroopan syvät talousongelmat ovat tietyn eliitin tahallisen toiminnan ja tahallisten päätösten syytä. Heillä on tarve säilyttää valta-asemansa sosiaalisestamediasta ja teknologian kehityksestä huolimatta. Se kysyy uudenlaisen jörndonnermaisuuden astetta.

Totuus on se, että on vain yksi (reaalinen ei idealistinen) poliittinen vaihtoehto ja se on todellinen aito kommunismi. Kommunistien puolue jotka pitävät todellisella voimakkaalla henkisen ilmapiirin jännitteellä soluttajat ulkona ja loitolla. Mitkään Vasemmistoliitot ja SDP:t eivät ole muuta kuin kauniistipuhuvien pappien kirkkoja, jotka kovan paikan tullen pettävät kuin sotahullut piispat näyttävät todelliset karvansa.

Ukrainasta ei suursotaa saada liikkeelle. Siis miten sota saadaan? Yhdysvaltain harjoitusjoukot tulevat Suomeen jäädäkseen. 9/11 tyylinen false flag isku Suomeen on sodan alku.
 
(Mistä tietää, että 9/11 oli false flag? Sanotaan, että juutalaiset saivat iskusta varoituksen etukäteen. Sanotaan, että iskussa kuoli joukko hallinnon poliittisia vastustajia.)

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com