29.3.2016

TERVETULOA MAAILMANPYÖRÄÄN

Tällä maailmanpyörällä on agenda. Se opettaa vain niitä asioita, jotka jotakin kautta tukevat agendaa. Se ei opeta sellaista, mikä ei vaikutuksiltaan johda siihen mitä se tavoittelee, eli tällä kertaa metsän suojelu.
  
Maailmanpyörän paikka on salainen. Ne jotka eivät ole siinä aiemmin käyneet, eivät näe sitä. He ovat maailmanpyörän tarjoaman avun ulottumattomissa. Vähitellen heidän olonsa siitä paranee. Aluksi se on sellaista maailmanpyörän kopelointia, koskettelemista ja maailmanpyörän ominaisuuksien hapuilevaa tunnustelua. Maailmanpyörä opettaa koko ajan lisää. Objektiivisuus on myös tärkeää. Kaikki ihmiset siinä jonossa havaitsevat saman: maailmanpyörä on heidän edessään. Kaikki nuo havainnot ovat tavallaan yhteisiä. Maailmanpyörään voi astua. Se ei ole mikään vain SINUN matkasi. Maailmanpyörä kuuluu kaikille.

Jossain vaiheessa huomaat, että kabinetissasi on suuri määrä verhoja. Nyt kun ymmärrät, että sormesi ulottuu kaikkialle, on verhojen siirtely tärkeintä mitä voit tehdä. Kysymys ei ole todellisuudentajun katoamista, vaan päin vastoin sen lisääntymisestä verhoja siirtelemällä. 
  
Maailmanpyörä natisee akselillaan. Sillä on tietty toimintasäde. Se ei irtoa akselista ja lähde valtoimenaan pyörimään mäkeä alas. Se ei päästä matkustajaa hyppäämään vaunusta. Tätä asiaa vartioi myös maailmanpyörän kuljettaja. Maailmanpyörän kuljettajalle ei ole virkapukua. Hänellä ei ole myöskään arvomerkkejä, eikä mitään sellaisia merkkejä, joista hänet voisi tunnistaa työajalla tai työajan ulkopuolella. 
  
Jotkut maailmanpyörät opettavat kaikkea mahdollista, tai sitten eivät mitään. Niistä puuttuu agenda ja henkinen rakenne. Ne saattavat romahtaa tai lähteä akselinsa varasta liikkeelle. Niiden suunta voi vaihtua ja ne voivat muuttua vuoristoradaksi ilman turvavöitä ja lopulta hattarakojuksi. 
  
Tietysti oksentaminen maailmanpyörässä on enemmän sääntö kuin poikkeus. Pyörä on korkea. Ei ole ihme, jos aloittelijaa huimaa. Jotkut laitteen asiakkaat ovat kantokunnossa kun pyörä on pyörähtänyt yhden kierroksen. Se on osa parantumisprosessia. Kaksi kierrosta on siinä vaiheessa vielä edessä yhden lipun hinnalla.  
  
Maailmanpyörässä on todella pätevia auttajia. He ohjaavat asiakkaita, jos lähtee homma lapasesta. Mitään itsemurhakandidaatteja ei laitteeseen edes päästetä. Auttajat ja valvojat näkyvät siivekkäinä piruina tai paholaisina, jotka lentävät maailmanpyörän rinnalla ja tulevat tarvittaessa apuun. Heidän kanssan voi vapaasti jutella. Juttelu tosin on vaikeaa, kun ei tiedä kuka puhuu ja mitä sanat tarkottavat.

Jos menee maailmanpyörään tuttujen ihmisten kanssa kannattaa ottaa matkahuopa mukaan, jonka alle voi kätkeytyä istuma-asennossa ikään kuin pimeään telttaan. Matkahuovan alta  näkee maailman hyvin. Hiuksia kannattaa käyttää esirippuna kasvoilla, ettei ilmeet näy kanssamatkustajille, ja turhaan pelota heitä. Sinä et todellakaan näy "Tuomona" tai "Morganina" niille toisille. Vaan kaikki mitä käyt sisälläsi läpi näkyy olemuksestasi suoraan ulos. Kaikki toiset kaikilla etäisyyksillä näkevät sen, koska sinähän olet korkealla maailmanpyörässä. Jossain vaiheessa sitä kuitenkin tulee tietoiseksi siitä miltä olemisesi näyttää toisten silmissä. Kannattaa muistaa, että asiat näkyvät myös matkahuovan läpi. 
   
Jos maailmanpyörän kuljettaja kutsuu sinut tanssiin, sinun pitää ehkä mennä. Ei strippaaminenkaan kiellettyä ole. Strippaustankoa ei maailmanpyörässä ole. Se minkä verran omiin aisteihin voit luottaa riippuu siitä millainen suhde sinulla on omiin aisteihisi. Jos et voi vastustaa tanssiinkutsua sinun pitää tanssia. Kuljettaja voi alkaa musiikilla kutsua sinua metsäkylään. Silloin ei ehkä kannata yrittää palata ruumiiseen. Ennen kuin voi irtaantua kehosta täytyy osata pysähtyä. Varsinkin jos maailmanpyörän kuljettaja sanoo äkillisesti "STOP" täytyy kaikkien pysähtyä. On lakkattava kaikki liike. Maailmanpyöräkin silloin pysähtyy. Et voi jatkaa omavoimaisesti pyörän pyörittämistä. Omavoimaisesta pysähdyksissä olevan maailmanpyörän liikuttamisesta seuraa välitön yhteisöllinen rangaistus. Saattaa tulla hirveä oksennussade yläpuoleltasi suoraan niskaasi. Jos olet sillä hetkellä esillä etkä teltassasi matkahuovan alla, sinun täytyy pysähtyä kuin patsas ja muuttua näkymättömäksi. Jos pääsi on sillä hetkellä veden alla, sinun täytyy lakata hengittämästä.  
    
Vaan tuskin kuljettaja sellaista temppua tekee. Sellainen on vain hippejä varten. Hipit näet omavoimaisesti jatkavat tanssia, vaikka huvipuisto olisi jo siltä päivältä suljettu. Hipit eivät välitä siitä, että pyörä pysäytetään. He ovat ikään kuin pyörä liikkuisi, vaikkei se liiku. He roikkuvat pysähtyneissä laitteissa ja ovat esillä vaikka pitäisi olla matkahuovan alla. Päivän päätteeksi on myös turha liimailla tomumajaan muistoksi kiiltokuvia siitä että kävi laitteissa. Rannekkeiden säilyttäminen vie sivuun itse asiasta. 
    
Kun maailmanpyörän kuljettaja heittää vaihteen silmään ja pyörä liikahtaa, jatkuu tanssisi siitä asennosta johon se pysähtymisen hetkellä jäi. Jos tanssisi menee hyvin, saatat pystyä ohjaamaan sen avulla maailmanpyörän liikettä. Liike alkaa seurata sinua ja koko tila ympärilläsi muuttuu elimelliseksi osaksi sinua. 
  
Maailmanpyörässä aistisi ovat hyvin tarkat. Ne ulottuvat kaikkeen ja kattavat kaiken. Kaikki näkyy sinulle ja sinä näyt kaikille. Sinulla on tarkat kiikarit, jotka voit kohdistaa mihin hyvänsä. Voit kohdistaa kiikarit itseesi, kabinettiisi, tai avautuvaan maisemaan ympärilläsi. Pyörän pyöriessä vaunusi on tasapoainotilassa. Sisäisen ja ulkoisen suhteet säilyvät ennallaan tasapainossa. Maailma ei käänny silmissäsi nurin. Sinua ei ala huimata tai pyörryttää. Ymmärrät selkeästi että tämä sisäisen ja ulkoisen fraktaalisen rajan tutkimus on tärkeintä. Se on nautittava tunne. Ruumista voi vapaasti poistua ja siihen voi palata. Voi pitää kädellä hiuksesta kiinni ja nykiä hiusta. Hiusta nykimällä palaat ruumiiseen. Siis kipu tai tuntoaisti palauttaa kehoon. Ruumiintuntemukset sinänsä ovat minimissä. Maailmanpyörässä ei ole tarkoitus kokea "viboja". Joillain niitä ilmenee. Jotkut itkevät hysteerisesti samalla kun itse saatat tanssia hologrammaattisissa tiloissa. Kuitenkin jos kuljettaja kesken suurimman nautintosi äkkiä pysäyttää pyörän, muista: sinun pitää olla silloin jo levossa. 
Ennen maailmanpyörään astumista, jos olet ensikertalainen, kuljettaja ottaa sinut puhutteluun. Kannattaa silloin painottaa omaa nimeäsi puhuessasi ja kenties puhua kolmannessa persoonassa: Morgan sitä ja Morgan tätä. Kannattaa painottaa, että Morgan on nyt hakemassa maailmanpyörästä apua Morganin ongelmiin ja toivoo että maailmanpyörä auttaisi ja parantaisi Morganin. Se nimittäin todellakin osaa sen homman. Ylipäätään ei kannata lähteä siitä, että se olisi joku esiintymistilaisuus Morganille, että siitä tulisi uusi Morgan-Show. Jos on jotain lääkityksiä käytössä, niistä pitää tarkasti kertoa etukäteen. 
  
Jos sanomasi menee perille (siis että Morgan tarvitsee apua ja parannusta) saattaa Morganista sitten myöhemmin tulla maailmanpyörän akseli. Silloin kuljettaja kutsuu Morgania nimeltä erilaisiin prosesseihin, joissa Morganin osia laitetaan kuntoon. Morgan siirretään maailmanpyörän akseliin ja Morgania väännellään. Pian kun Morgan on maailmanpyörän akselin sisällä, häntä aluksi vähän ahdistaa. Vääntäminen aluksi sattuu. Rassataan Morganin traumoja kuin kiinni ruostuneita pultteja. Kuljettaja laittaa rasvaa ja kiertää. Pyörä hioo ruosteet pois. Lopulta se kutittaa ja ainoa vaara on nauruun tikahtuminen. Myös nauruun voi kuolla. Kuoleminen ei onneksi tässä kutitusterapiavaiheessa enää pelota. Yäkkäys ja oksennus voi tulla. Se on hyvin yksilöllistä. 
   
Matkahuovan alta kannattaa työntää nokka ulos vain nimeltä kutsusta. Matkahuovan alla voi prosessoida ihan rauhassa. Matkahuopa kannattaa tietysti mitoittaa niin isoksi, että sen alle mahtuu kunnolla makaamaan ja saa kasvot huovan alle. Naamioiden käyttäminen ei ole maailmanpyörässä sallittua.
  
Maailmanpyörän kuljettaja on hyvin kansainvälinen tyyppi. Aluksi hän kuuluttaa englanniksi, sitten espanjaksi, sitten intiaanien kielillä ja intialaisilla kielillä. Jos osaat espanhjaa voit tietysti puhua espanjaa kuljettajan kanssa. Harmi vain että puhuttu kieli menettää merkityksensä esimmäisten asioiden joukossa. Maailmanpyörässä me ymmärrämme aivan hyvin kaikkia kieliä. Eikä mitään kieltä erityisesti tarvita. Laulut ovat aina jollakin kielellä. Myös intialaisia lauluja on tapana laulaa. Laulut sujuvat sinulta ihan hyvin ilman esitietoja. 
  
Ennen maailmanpyörään astumista tapahtuu egon täydellinen katoaminen. Sinä et enää sulaudu egoosi. Käsität kuinka pieni asia ego yleensä sinun egosi erityisesti on. Käsität miten se rajautuu ja mihin sitä todella tarvitaan ja mihin ei tarvita. Maailmanpyörän kuljettaja ei opeta että egosi on turha tai että egosi pitää kokonaan jättää matkasta pois. Hän opettaa täsmäleen sinun ja egosi keskinäisen suhteen ja näiden asioiden suhteet muihin asioihin. 
  
Kuolemakokemus on ensimmäinen mitä tunnet kun pyörä liikahtaa. Egosi on silloin kadonnut. Kun ensimmäinen kierros on lakiasennossa tapahtuu sinulle uudelleen syntyminen. Egosi löytyy uudelleen, mutta nyt täsmällisesti määritettynä. Tämän jälkeen se ei enää hötky, vaan pysyy oikeassa mittakaavassa, niin että nyt ensimmäisen kerran voit katsoa itseäsi ja maailmaa niin kuin se todella on. 
  
Tämä on avain parantumisprosessiin. Sinä paranet nyt demonisista ihmisyyden vääristä projektioista, jotka ovat vanginneet ja kiinnittäneet osia sinusta. Ensin kuljettaja alkaa harjoittaa sinulle kiropraktiikkaa. Hän venyttelee lihaksia ja naksauttelee niveliä. Sitten opetellaan hengitys alusta asti. Opit ettet ole koskaan aiemmin kunnolla hengittänyt. Sitten avataan ääni ja opitaan laulu. Tämän jälkeen tanssi. Et tiennyt että sinulla on sellainen ääni. Täysin vakaa ääni, täysin absoluuttinen sävelkorva, erittäin suuri ääniala. Ei ollut koskaan tullut tuosta suuaukosta mitään sellaista ulos. Eikö olekin hassua. Et ollut tiennyt missä maailmanpyörä on. 
  
Ja eihän siinä nyt voi olla laulamatta kun laulu vain alkaa ja kuuntelee sitä kun itse laulaa kauniisti. Ei tarvitse tietää millä kielellä laulaa. Hyvältä se kuulostaa. Ei sinulla ole siinä tilassa päätäntävaltaa oman kehosi käyttöön. Tai onhan sinulla vapaa tahto. Mutta et juuri nyt halua häiritä opetusta jota sinulle annetaan. 
  
Kaikki jotka ovat maailmanpyörässä laulavat samaan aikaan. Se on kuoro. Se ei ole yksinlaulua. Laulun vaiheet, äänitapahtumat, harmoniat ovat täsmällisessä synkronissa, eikä äänellä ole kulkunopeutta. Tuskinpa kukaan sitä kieltä etukäteen osasi opetella. 
  
Kuorolaulun kohoaminen lähtee hengityksen harjoitusprosessista. Jossain vaiheessa aluksi hiljaa sitten voimistuen. Prosessi saattaa kestää pitkään. Kenties tunnin. Maailmanpyörässä äänellä ei ole kulkunopeutta. Kaikki äänet kuulostavat ihanilta. Ikkunan raapiminen on sinulle ennenkuulumatonta sinfonista musiikkia, puhumatta 40 hengen kuorosta täydellä voimakkuudella.
Kun olet poistunut maailmanpyörästä valvoo maailmanpyörän kuljettaja sinua edelleen. Hän ei enää päästä sinua näkyvistä. Huomaat ottavani maailmanpyörän kuljettajan asentoja, fyysisiä istuma- ja seisoma-asentoja. Se ei yhtään haittaa sinua, koska ne ovat mainioita ryhdikkäitä asentoja.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com