13.3.2016

Soini se aamiaisrukoustaa jenkkityyliin, mutta tietääkö Soini, että Yhdysvallat ei ole filosofi, joka elää itse niin kuin opettaa toisia. Minusta näyttää siltä, että se mitä Yhdysvaltain valtion julkisessa hallinnossa tapahtuu on täsmälleen päinvastainen prosessi kuin se mitä uuskokoomuslaiset markkinoivat meille Amerikan mallina "valtiosta".

Ilmeisesti tämän eilisen merkinnän seurauksena olin sitten viime yönä unessa Soinin puhuttelussa pidemmän aikaa. Itseasiassa sain Soinista yllättävän positiivisen vaikutelman. Voiko unet valehdella?
 
Unessa oli myös joukko metsän eläimiä koolla peltoaukealla. SItten ilmestyi suurikokoisia kahdella jalalla käveleviä hoikkia vuoripukkeja, joilla oli pitkät sarvet. He selvästi olivat metsän eläinten kuninkaita ja kaitsijoita. Yksi vuoripukki kävi minun kimppuuni sarvineen. En ollenkaan pelännyt sitä vaikka se oli minua pidempi ja suurempi. Taistelin vain urhoollisesti ja pidin jollakin kaksipiikkisen heinähangon tapaisella otuksen kaulan ja pään loitolla itsestäni. 
 
Olin myös venäläisiä pakolaisia Ruotsiin kuljattavassa matkustajalaivassa. Luksusluokan purjehtija oli aivan tupaten täyteen käytävillä istuvia ihmisiä. Laivan ylimmässä kerroksessa oli puutarhanhoitovälineisiin erikoistunut kauppa. Sieltä sai ostaa esimerkiksi multaa.

Jossain vaiheessa hiivittiin öisellä pellolla. Pelto oli valtavien puoliksimädäntyneiden raparperinlehtien peitossa. Aloimme nostella lehtiä kepillä. Lehtien alla liikuskeli sellaisa parimetrisiä harmittoman oloisia onkimatoja. 

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com