6.3.2016

Olen aikaisemminkin nähnyt unen irtoavasta hampaasta, jota painan takaisin paikoilleen. Silloin kysymyksessä oli etuhammas ja se pysyi suussa. Viime yönä nukuin eri huoneessa kuin tavallisesti kokeillakseni vaikutusta hengitystieoireisiin. Vaikutus oireisiin oli positiivinen ja nukuin hyvin lievästä flunssa- (tai astma-) tilasta huolimatta.
  
Unet olivat äärimmäisen selväpiirteisiä ja todellisia. Näin, että heräsin unesta ja olin jotenkin unessa saanut kolme suurta takahammasta irtoamaan. Hampaat olivat irtonaisina suussa. Syljin ne kämmenelle. Yllättävän suuria, virheettömiä ja puhtaita. Ei verta tai likaa. Suussa ei tuntunut kipua.
 
Aikani ihmeteltyäni yritin sovitella hampaita takaisin paikoilleen. Se ei onnistunut. Lähdin esittelemään hampaita vanhemmilleni. He asuiva talossa, joka on venepolkumme päässä. Tulin taloon koputtamatta sisään ja kuulin vanhempien keskustelua jostakin verhon takaa. En nähnyt ketään mutta aloin kertoa asiaani. Samassa pudotin hampaat lattialle. En löytänyt niitä enää.
  
Kun oikeasti heräsin olin aluksi surullinen hampaistani. Meni hyvän aikaa tajuta, että hampaat olivat edelleen tukevasti suussa.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com