25.3.2016

Ihmiskunnan intohimoisin haave on haave lääkkeestä, jolla yksi ihminen saa kaikki toiset ihmiset täydellisesti alistumaan valtaansa. Ihana lääke. Parantava lääke. Alhainen ja kosmisesti cthulhumainen kuin mikä hyvänsä uskonto. Voi miten täydellisesti alistaa olentoja, jotka ovat itsen kanssa metafyysiesti, kosmisesti, identtisesti yhtä. Miten uskottavasti propagoida valoa ja ääni väristen soimata rakastamaansa pimeyttä?

Siinä vasta teknologia, jollaista eivät ole rehdit englantilaiset keksineet. Nuo englantilaiset, jotka aina pakottavat alistamansa kansat puhumaan omaa kieltään alistumisen merkiksi. 

Siksi Kalle vetäytyy puheenjohtajuudesta, kun lääke on nyt löytynyt. Lopullinen täydellisen voiton ele, jolla yksinvaltias uhriutuu kansan tyhmyyden takia ja miljardööri kerää itkuista sääliä ja olkaantaputuksia katukerjäläisiltä. Natsin korkein aste on onnistuneesti kerjätä sääliä ja myötätuntoa keskitysleirin suihkuu astelevalta alastomalta juutalaiselta. Kenties joku rohkaiseva sana uhrille, joka vääntää syklonkaasuhanaa teeskennellyn konemaisesti. Kuka juutalainen voisi itkeä ja surra riittävästi sitä työn raskautta joka noiden loisten tuhoamisessa ja puhdistamisessa on. Siinä koko suomenruotsalaisen eliitin psykologia.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com