23.2.2016

TOIMIIKO VALTIO AINA RIKOLLISJÄRJESTÖN TAVOIN

On täysin varma asia, että Venäjä ei uhkaa Suomea ellei Suomi uhkaa Venäjää rikkomalla erittäin velvoittavia kansainvälisiä sopimuksiaan.

Venäjä on peili, joka reagoi ulkopoliittisiin aloitteisiin rajojensa ulkopuolella, aivan samoin kuin mikä hyvänsä valtio.

Tällä hetkellä Suomessa tapahtuu asioita, jotka eivät ole normaaleja, vaikka niitä sellaisiksi väitetään. Suomessa tapahtuu paljon sellaista kaikkiin ihmisiin vaikuttavaa, mitä ei julkisuudessa perustella.

Perusteluja ei yksinkertaisesti anneta. Kaltaiseni ihminen ei niitä saa tietoonsa vaikka tekisi mitä. Asiat eivät ainoastaan ole salaisia vaan ne pitämällä pidetään salaisina.

Venäjällä tapahtuu paljon asioita, mutta perustelut annetaan aina julkisuudessa. Venäjällä kaikki nopeatkin muutokset ovat yleensä niin hyvin perusteltuja, että minäkin ne etänä tajuan. Vain ilmiselvät trollit Venäjällä väittävät, että perusteluja ei anneta, kun ne todellisuudessa ovat lehtien etusivuilla.

Maailman voimasuhteet ovat sellaiset, että Venäjä ei ole uhka, ellei siihen kohdisteta hyökkäysuhkaa. Maailman voimasuhteista objektiivisimmillaan kertoo se, että Yhdysvalloilla on Venäjän ympärillä satoja sotilastukikohtia, kun taas Venäjällä ei ole montaa sotilastukikohtaa oman alueensa ulkopuolella. Tämä on fakta. Suomi ei suinkaan ole tasapainottamassa maailman rauhoo lisäämällä Yhdysvaltain nyt jo ylenmäärisen monien sotilastukikohtien määrää omalla alueellaan. 

Miksi tällainen ilmiselvä hulluus? Siksi, että sodat ovat vanhojen, yleensä homoseksuaalisten miesten, sotia.

Onko alla olevassa Kerkko Paanasen hyvässä ja rauhallisessa argumentoinnissa sitten joku ongelma? Ei ole. Mielellään tuota kuuntelisi enemmänkin.

Ongelma voi muodostua vasta sitten kun ihmisoikeusaktivisti kääntää katseensa länsimaisiin valtioihin ja järjestelmiin tai Kiovan vallankaappaushallitukseen.

Onko Kerkolla kahdet standardit? Jos ei olisi ja kritiikki olisi yhtä purevaa joka suuntaan, se voisi lisätä meidän kaikkien tietoisuutta ja olla jopa rauhaa rakentavaa. Mutta hyväkin venäjäkritiikki menettää merkityksensä, jos se on vain väline toisen tason pelissä.

Tämä formaatti selvästi sopii Kerkko Paanaselle. Lisää vain rauhallista perusteltua argumentointia youtubeen. Totuudessa pysyminen vähentää ohipuhumista.  

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com