7.1.2016

Vituttaa kipeenä oleminen. Kuuntelen nyt puolikkaan viskiputelin jälkeen tokaa kertaa tätä Milesiä.
 


Mulla on kiva isä. Jos tulee tarve juopotella keskellä yötä eikä itsellä ole juotavaa, siltä löytyy aina (joku lahjoittanut, hän ei ole itse juomamiehiä). Laittoi omille portailleen puolikkaan viskipullon. Kävin noutamassa.

Fiilistelin sitä, että Sun Ra peukutti albumiani eräässä FB-ryhmässä. Tarkempi tutkimus paljasti herran kuolleen jo vuonna 1993. Oli kuitenkin mukava nosteinen kokemus hetken aikaa.
 
Sun Ran kerrotaan syntyneen 1914 ja saaneen nimekseen alkujaan Herman Boole Blount. Nyt hän olisi yli sata vuotias jos eläisi. Mutta Sun Ra kertoikin saapuneensa toiselta planeetalta maan päälle, joten hän saattaa olla elossa astraalimuodossa. Voihan astraaliolento hyvinkin peukuttaa jos diggaa.

Tässä lisäinformaatio astraalimuodoista, mitä voivat ja mitä eivät voi tehdä:


Joka tapauksessa Jared (albumin julkaisija) pitää Sun Ran peukutusta aitona. Pekuttaja on Sun Ran vanha 90-vuotias kuraattori, joka hoitelee Sun Ran päivittäisjuttuja ja sosiaalista mediaa 23 vuotta isäntänsä kuoleman jälkeen. Hän on nykyisin perikunnan palkkaama. Jared sanoi tutkineensa asian ja se on varma. Amerikassa tärkeintä on hankkia kuraattori muutamaksi sadaksi vuodeksi eteenpäin kuoleman jälkeen päivittelemään FB profiilia, hymyilemään kameralle ja muuta sellaista.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com