13.1.2016

KAPITALISMIN MUUNTAMINEN PUHTAAKSI KORRUPTIOKSI

Tämän aikakauden kaksi pääasiaa ovat seksuaalisuuden tukahduttaminen ja korruptio. Itseasiassa seksuaalisuuden tukahduttaminen (jota kaapattu feminismi vain pahentaa) kanavoi energiat korruptioon. Vain korruptio vapauttaa on sanoma.

Korruptoitumattomuudella ei oikein voi leveillä. Systeemi, jossa elämme antaa korruptiolle ainoaksi vaihtoehdoksi kuoleman. NO EXIT! on vapaamuurarisymboliikkaan tatuoitujen ilkkujien ainoa sanoma. There is NO WAY OUT!

He ovat joka paikassa, voitonvarmoina. He ovat murhaajia. On turha kuvitella pääsevänsä heiltä pakoon. Kukaan heistä ei ole terkemmin ottaen ITSENSÄ HERRA. He ovat kaikki jonkin suuremman, kasvottoman, mahtavan palvelijoita. Eivätkä he ymmärrä mitään siitä symboliikasta joka heidän ihoonsa on tatuoitu.

David Bowie vielä kuvitteli, että heidän kuningattaren myöntämästä ritariarvosta voisi kieltäytyä joutumatta suureen vaaraan vaikka olisi itsekuka. Että Ukrainasta voisi lausua mitä hyvänsä sen jälkeen, kun on ottanut heiltä rahaa. Syöpään voi sairastua kuka tahansa, kuka tahansa, kuka tahansa. Wilhelm Reich, jos kuka sen tiesi, kun istui CIA:n vankilan suljetulla osastolla. 

Kuitenkin länsimaissa on toistaiseksi ollut Iggy Popin kaltaisia ihmisiä, jotka uskaltavat sanoa nämä asiat ääneen paikalta josta ääni kuuluu. Bowie ehkä oli yksi heistä. Bill Laswell on sellainen. Mutta ei heitä enää montaa ole. Suomessa heitä ei ole ainoatakaan. Ainoankaan ääni ei enää kuulu. Korruptio on jo miltei kaikenkattavaa.

Siksi länsimaissa etsitään nyt työkaluja islamilaisesta maailmasta. Islamilainen maailma ei objektiivisesti katsottuna ole tuottanut ainoatakaan luovaa keksintöä moneen sataan vuoteen. Tämä johtuu siitä, että jokainen ihminen on korruptoitu. Ei ole yhtäkään korruptoimatonta solua jäljellä. Ei ole ollut moneen sataan vuoteen. Tämä on musertava totuus, joka on objektiivisella todistusaineistolla ladattu. Jos olisi yksikin korruptoimaton, jonka ääni kuuluu, äärimmäisen valheelliset yhteiskuntaolosuhteet eivät olisi mahdolliset.

Länsimaiden perikato on lähellä. Kun viimeinen korruptoitumaton ihminen tuhotaan (mikä tuntuu olevan koko tämä järjestelmän päämäärä) on perikato valmis. Perikato on porno ja korruptio, joille antaa suojaa Paavin valta.

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com