29.1.2016

ELIITTI ON ELIITTI ON ELIITTI

Symboliikkaa ja heraldiikkaa tutkimalla paljastuu sellainen kummallinen tosiasia, että sekä Ranskan että Venäjän vallankumouksissa vapaamuurareilla oli välttämättä keskeinen asema. Esoteerikko-blogisti on minun käsittääkseni kiistatta todistanut kuvasarja-artikkeleillaan tämän. Lukemattomat valokuvasarjat jotka sisältävät tätä symboliikkaa ovat Internetissä kenen hyvänsä löydettävissä. Minusta näyttää kiistattomalta, ettei niin monia eri valokuvia voisi väärentää vain tätä tarkoitusta varten. En ole kuullut minkäänlaista järkevää vasta-argumenttia tähähän ajatukseen. Nykyvenäläiset tuntuvat nöyrästi uskovan tämän teorian, jos heille näyttää tätä todistusaineistoa. Ilmeisesti Neuvostoliiton kaatuminen perustui psykologisesti juuri näiden havaintojen yleisen tietoisuuden kasvuun. Me emme tiedä.

Joka tapauksessa on täysin varmaa, että maailmassa, missään maailman kolkassa, ei ole tehty minkäänlaisia vallankumouksia, jossa valta todella olisi vaihtunut. Kuuban Fidel Castro kuuluu Englannin kuningattaren johtamiin samoihin ritarijärjestöihin kuin muutkin maailman johtajat. Pohjois-Koreaa on vaikea arvioida, mutta tuskin se on poikkeus sääntöön.

Kaikki tämä antagonismi on teatteria, jolla halutaan antaa ihmisille toivoa siitä, että demokraattinen toiminta ja päätös voi saada aikaan seurauksia maailmassa. Ilmeisesti kysymys on kuitenkin siitä, että Eliitin (jonka jäsenet polveutuvat suoraan sumerilaisesta kulttuurista ainakin 4000 vuoden takaa, eivätkä ole mitään keisari Hadrianuksen aateloimia nousukkaita) valta maailmassa on niin rautainen, ettei ns. demokraattinen liikehdintä ole milloinkaan ollut todella vaaraksi sille. Sodat ovat aina täysin suunnitelmallisesti kontrolloitua eliitin teatteria. Sodissa on vain yksi puoli Eliitti, joka tapattaa tyhmiä massaihmisiä. Demokratia, tasavaltaisuus, Venäjän ja Ranskan vallankumouksien kaltaiset tapahtumat ovat teatteria, joiden avulla massoille annetaan vaikutelma asioihin vaikuttamisesta, mikä toimii psykologisena katalyyttinä.      

Erittäin keskeinen tästä seuraava asia on se, että myös massojen tyhmyys ja oppimattomuus on itseaiheutettua. Massoille on annettu mahdollisuus opettaa kouluissa toisiaan. Kouluissa he sitten opettavatkin kaikenlaisia asioita, jotka käyvät heidän järkeensä. Viisas ihminen ei noille kouluopetuksille paljon korvaansa lotkauta edes lapsena. On selvä, ettei jutuissa ole päätä eikä häntää, kuin korkeintaan matematiikassa siteeksi. Mutta massan demokratiaan ja omavaltaisuuteen uskovat jäsenet todellakin uskovat omia tarinoitaan ja sopimuksiaan todellisuuden luonteesta. Eliitti nimen omaan antaa tämän tapahtua rauhassa. Tämä on myös yksi katalyytti, jossa ihmisille annetaan vaikutelma, asioihin vaikuttamisen kyvystä ja mahdollisuudesta. Eliitti antaa luvan ihmisille valehdella itselleen miten paljon hyvänsä.

Onko tämä sitten Elilitin vika? Sikäli kyllä, että Eliitti ei myöskään suvaitse sitä, että sen salaaman tiedon alueelle tunkeudutaan ja sitä aletaan penkoa. Sillä on lukemattomia väkivaltaisia ja hyvin kieroja keinoja estää tämä. Koko tästä eksoteria-esoteria kuviosta syntyy se ihmisyhdyskuntien energeettinen moraalinen kierous, joka on hämmästyttänyt meitä niin suuresti lapsesta saakka.

Jos tällaista yhteiskuntaa vertaa Paltonin Ateenaan, ero on se, että demokraattisessa yhteiskunnassa orjat määrittävät koko näkyvän todellisuuden ja herrat ovat tehneet itsestään näkymättömiä. Herrat ovat täysin havaitsemattomia ja heidän olemassaolonsa kiistetään: ei ole mitään eliittiä.
 
Alusta asti olemme olleet väsyneitä ja toivottomia. Jo ennen esikoulua tiesimme että vain hullu voi saada toivoa tästä hulluudesta. Mistä me sen tiesimme? Siinäpä se. Eihän meidän pitäisi sitä tietää? Mistä ihmeestä tuo tieto alitajuntaamme tihkuu noina epämääräisesti muotoaan muuttaneina symboleina, jotka ovat jossakin suhteessa Eliitin täsmälliseen ei-assosiatiiviseen symboliikkaan? Myöhemmin oman taiteemme läpi, me voimme alkaa nähdä nuo samat enteeliset hahmot, jotka välittyvät energeettisesti ilman täsmällistä tietoa. Ne ovat kuitenkin vain hataria välähdyksi ja heijastuksia salaisesta tiedosta, joka on täsmällistä tietoa, jumaluuden puhetta.

C. G. Jungin esittämä piilotajuisten arkkityyppien maailma on ääretön ja moninainen vain siksi, että oikean ja täsmällisen, mutta meiltä täydellisesti salatun tiedon, vääntelyn ja vääristelyn horisontti on ääretön. Meidän mielikuvituksemme harhojen määrä on ääretön, mutta tietoa on hyvin vähän ja se on hyvin täsmällistä ja se läpäisee kaiken olevan.  

Ei kommentteja:

Hae tästä blogista

"Käymälässä en käynyt, mutta ostin kokoelman runoja. Eikö se ole yksi ja sama?"
- Kejonen

"Minä puhun hyveestä, en itsestäni, ja kun moitin paheita, moitin ennen muuta omiani."
- Seneca

"käymälässä aamuisin kuolemanjälkeistä peliä"
- Krivulin

Blogiarkisto

Tietoja minusta

svenlaakso (at) yahoo.com